ClickCease
01

OKTOBER, 2020

I det som er et stadig mer konkurrerende globalt marked, etablerer bedrifter en rekke metoder med sikte på å redusere infrastrukturkostnader og øke produktiviteten.

En økende trend for mange bedrifter og institusjoner er mobilitet. Denne tilnærmingen innebærer å benytte et sett med teknologier, tjenester, eller begge deler på ansattes mobile enheter. Tilgjengeligheten av bedriftsdata sikrer alle vanlige funksjoner fortsetter uavbrutt, med betydelig  mer fleksibilitet og effektivitet. Spar penger med Enterprise Mobility Management er det nye mantraet. Om du vil vite mer, kontakt oss her.

 

Hva er Enterprise Mobility Management

Selve systemet for Enterprise Mobility Management tar form av en portefølje, noe som driver bestemte mobile administrasjonstjenester og utfører angitte operasjoner. Bruken av EMM som et forretningsverktøy gjør det enkelt å utføre utpekte oppgaver eksternt.  Les mer om detaljene rundt Enterprise Mobility Management. Nesten alle eier en mobiltelefon i dag, og denne innovative tilnærmingen maksimerer produktiviteten ved å bruke denne verdifulle ressursen.

IT-systemer for bedrifter spiller en avgjørende rolle ved å tilby skreddersydde løsninger for bestemte selskaper basert på virksomhetens unike mobile behov. Hvert oppsett tilbyr et bestemt utvalg av funksjoner. Noen plattformer administrerer dataoverføring, andre sikrer utvalgte apper, mens andre tar full kontroll over enhetsfunksjoner. Avhengig av innstillingene kan alle data bli slettet hvis enheten blir stjålet eller mistet. Et av verdens ledende EMM-systemer er SOTI MobiControl. Les mer om SOTI MobiControl her.

Abstrakt bilde av Enterprise Mobility Management og fabrikk og mann i profil

Spar penger med Enterprise Mobility Management

Selskaper investerer kun i rammeverk og infrastruktur som lover en god avkastning. Slik sett omfavner bedrifter i næringslivet i økende grad ideen om eksterne arbeidsflater til sine ansatte. Denne tilnærmingen har en rekke fordeler, med noen av de mest overraskende som resulterer i bemerkelsesverdige besparelser. Som forutsett er dette en velkommen idé i enhver bedrift. En annen måte å spare penger er å finne leverandøren som har de beste prisene på hardware. Vår nettbutikk er full av kvalitetsprodukter som håndterminaler, strekkodeskannere, etikettprintere, robuste nettbrett og annet en bedrift trenger.

Her er fem overraskende måter bedrifter sparer penger ved å adoptere Enterprise Mobility Management.

“Selskaper investerer kun i rammeverk og infrastruktur som lover en god avkastning på investeringen”

1. Mindre utgifter til teknologi

EMM legger til rette for en BYOD-kultur som gjør det mulig for de ansatte å kjøpe sine egne enheter. Selskapet kan samarbeide med en leverandør av mobilabonnement for en subsidiert pris, en som de ansatte kan kjøpe via en strukturert betalingsplan. Dette er en vinn-vinn-situasjon der selskapet ikke trenger å gå til innkjøp av relativt kostbare smarttelefoner til alle. Mobile enheter er også mer bærbare, og gir en ekstra fordel, spesielt med arbeidere som utfører et flertall av sine oppgaver utenfor kontoret.

Ansatte har en tendens til å ta bedre vare på enheter de eier, derfor forblir reparasjons- og vedlikeholdskostnadene lave. Selskapet kan tilby forskjellige mobilabonnement, eller tilby et subsidiert. Etter hvert som de ansatte utfører sine daglige aktiviteter, har de mer kontroll over de spesifikke enhetene som brukes, og spiller en aktiv rolle i å redusere indirekte kostnader.

Abstrakt bilde av Enterprise Mobility Management med mann i vernevest med hjelm under arm med industriell bakgrunn

2. Reduserte infrastruktur- og utstyrskostnader

En typisk bedrift har en eller flere servere, en effektiv brannmur, et IT-team på standby og et datanettverk. Installasjoner inkluderer rutere, kabler og alle slags eksterne enheter. Jakten på et feilfritt system oversettes til slutt til kostnader, som inkluderer kostnadene ved å kjøpe et betydelig antall datamaskiner til alle ansatt. Høye kostnader er generelt en uønsket idé. Spar penger med Enterprise Mobility Management ved å redusere kostnadene, og beskytte bunnlinjen.

Alle kontornettverk koster betydelige summer å installere og vedlikeholde, med et team på standby som til enhver tid tilbyr teknisk støtte. Med EMM har du imidlertid mye mer fleksibilitet og funksjonalitet for en brøkdel av kostnaden.

 

3. Spar penger med Enterprise Mobility Management ved å investere i mindre kontorplass

EMM fremmer ekstern funksjonalitet, og viser deg du ikke trenger like mye kontorplass. Med tanke på de fleste gode kontorer er lokalisert i relativt kostbare forretningsstrøk i byen, er ideen om mindre utgifter på leieavtalen velkommen. Dine arbeidere får sine oppgaver gjort med uovertruffen bekvemmelighet i feltet eller hjemme, og du sparer en enorm sum penger på leie eller leieavtale.

Med tanke de fleste bedrifter eller institusjoner søker maksimal produktivitet uten å gå på akkord med kvaliteten, er det ofte en sensitiv prosedyre å kutte kostnader. Med EMM har du mulighet til å kjøre alle forretningsprosessene dine uten å pådra deg store utgifter som kommer i form av leie- eller leiekostnader.

Oversiktsbilde av mennesker på seminar om Enterprise Mobility Management

4. Mindre kostnader til faste utgifter

Elektrisitet,kontormøbler, og forsikring er blant noen av de uunngåelige utgiftene i alle kontormiljøer. Jo større antall ansatte, desto høyere er disse kostnadene. Du trenger vanndispensere, tilstrekkelig sanitæranlegg, kaffemaskiner, tilgang til kantine, og så videre. Ideen er ikke bare å ha kontorlokaler, men å ha et funksjonelt arbeidsområde for alle.

En annen kostnad du ikke kan klare deg uten er internett. Internettkostnadene varierer avhengig av funksjonene som utføres av tjenestene dere leverer, og de ansattes behov på kontoret. Raskt internett betyr penger. Rask internett for mange ansatte betyr mer penger. Enterprise Mobility Management bruker både Wi-Fi og mobildata og reduserer effektivt belastningen. Les om hvordan 5G vil endre måten vi jobber på her.

 

5. Enklere administrasjon med Enterprise Mobility Management

Et vanlig kontor har et administrasjonshierarki. Strukturen er laget på grunn av behovet for et godt operativt rammeverk. Selv om denne tilnærmingen fungerer for mange bedrifter og institusjoner, skiller kostnadene seg ut. Ansatte på hvert nivå har ulike lønninger og ytelser, og disse verdiene øker jo høyere opp du går i ledelsesstrukturen.

Med løsninger for bedriftsadministrasjon har du betydelig færre personer på stedet. Et mindre antall arbeidere på kontoret opphever behovet for mange kontorer og sikrer du unngår unødvendige kostnader. I stedet holder et mindre team av fagfolk oversikt over alle aktiviteter og hjelper til etter behov.

Ideen om Enterprise Mobility Management er ikke bare en trend. Det er fremtiden.

Sikkert, rimelig og effektivt

Eksterne trusler får tilgang fra stjålne enheter ved hjelp av lagret påloggingsinformasjon for å hente sensitive data. En sikker mekanisme for å hindre tap av informasjon gjør det mulig å låse, eller slette data, når en ansatt mister en enhet. Denne forebyggende mekanismen sikrer alle bedriftsdata, og viktig kundeinformasjon forblir trygge mot uautorisert tilgang.

I en tradisjonell setting der alle data ligger på en hovedserver, er risikoen betydelig større. Når brannmuren er brutt eller en tredjepart får påloggingsinformasjonen, er ingen av de lagrede dataene trygge. Vanligvis utfører bedrifter ekstra tiltak og setter opp tilgangsprosedyrer på flere nivåer. Et brudd av noe slag utgjør imidlertid alvorlig fare for sensitive bedrifts- og kundedata.

Ideen om Enterprise Mobility Management er ikke bare en trend. Det er fremtiden. Kontakt oss i dag for å lære mer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!