ClickCease

Apper til nytte for din bedrift

Apper

Apper

Nordic Mobility hjelper deg med å lage den appen du trenger. Vi hjelper deg med alt fra spesifikasjon til design og testing. Om du har en idè til en app, er vi behjelpelig med utviklingstjenester, prosjektledelse og samarbeid.

Vi har også en nettbutikk med et bredt sortiment av hardware.

 

Nytteapper

Skreddersydde apper

Samarbeid

Vi lager apper til nytte for din bedrift slik at alles hverdag blir enklere

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere apper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

kom i gang

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005