ClickCease

Find My Device

Om

Find My Device

«Find My Device» fra Nordic Mobility er en app som løser problematikken rundt PDAer og håndterminaler som forlegges eller mistes på arbeidsplassen. Appen gjør det enkelt å lokalisere tapte enheter, og sørger for at dere til enhver tid har kontroll på eget utstyr. «Find My Device» er kompatibel med Android KitKat og nyere operativsystemer.

Slår på skjerm, til og med når terminalen er låst

Setter volum til maks

Liten app uten store krav

Starter via script fra MDM-system

Spiller av høylytt alarm

Hvordan

Enkel lokalisering av forlagte PDAer

Appen «Find My Device» er en enkel løsning beregnet på bedrifter med lokaler som gjør det utfordrende å finne igjen utstyr man har forlagt, for eksempel butikker og store lageranlegg.

Dersom dere ikke finner en av deres PDAer kontakter dere support hos oss. Vi vil da aktivere «Find My Device» via Mobile Device Management-systemet, og det vil spilles av en alarm med svært høyt volum. Alarmen vil fortsette til enheten er funnet, og avsluttes ved at brukeren fysisk skrur den av. Deretter vil enheten kunne brukes som normalt.

 

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon

«Find My Device» er kun tilgjengelig for nedlasting og kjøp via Nordic Mobility AS. Pris for appen er 3,- per enhet, per måned, mens den er gratis for alle Mobile Device Management-kunder. For å teste appen, kontakt oss for en 24 timers prøveversjon. Se også vår nettbutikk for oversikt over andre produkter vi selger.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005