ClickCease

RFID Utstyrskontroll

Få kontroll over alle dine eiendeler med Asset GO

Alle eiendeler – ett sted

RFID Utstyrskontroll med Asset GO. Registrer alle eiendeler på ett og samme sted. Du fester en RFID-brikke til eiendelen, enten det er bekledning, verktøy eller annet, skanner og registrerer. Du får full oversikt og det er enkelt å legge til nye eiendeler.

Unik identifisering med RFID

Ved å registrere med RFID får eiendelen en unik identifisering. På denne måten kan man skille like eiendeler fra hverandre.

Enkel skanning og registrering

Du skanner enkel med din egen smarttelefon, dedikert håndterminal og /eller RFID-leser via blåtann. 

RFID – unik identifisering

Med RFID utstyrskontroll får du oversikt enda mange av eiendelene er like. Da er det spesielt viktig å ha unik identifisering. Med RFID får hver eiendel en helt egen ID og du kan spore alle endringer ned til hver enkelt eiendel. 

HMS – dokumentasjon

Mange eiendeler har behov for vedlikehold. Med Asset GO lager du dine egne vedlikeholdstyper som for eksempel kan være reparasjon, vask, impregnering, service mer mer. Da har du dokumentasjon og full logg over alt som har skjedd med hver enkelt eiendel.

Oversikt – filtrering

Få full oversikt over alle eiendeler du har registrert. Du kan enkelt filtrere på verdier eller datoer slik at du enklere får oversikt over det du trenger her og nå. 

RFID illustrasjon av smartelefon med applikasjonslager

Dynamisk – lag ditt eget oppsett

RFID Utstyrskontroll med Asset GO er dynamisk. Du lager dine egne hovedkategorier, underkategorier, attributer, og vedlikeholdstyper. På denne måten blir systemet logisk satt opp slik din bedrift jobber. Det er enkelt å legge til og fjerne elementer slik at systemet hele tiden er levende og kan endres.

Kategorier

Lag hovedkategorier og underkategorier for katalogisere dine eiendeler. En hovedkategori kan være “Verktøy”. En underkategori kan være “Fastnøkler”. 

Attributter

Lag dine egne attributer som passer med de eiendelene du registrerer i Asset GO. Eksempler på attributter er størrelse, lokasjon, farge, bruker, dimensjon.

Vedlikeholdstyper

Lag dine egne vedlikeholdstyper som passer til hvordan din bedrift arbeider. Service, garanti, vask, impregnering, kalibrering er eksempler på vedlikeholdstyper.

Antall eiendeler du kan registrere

Antall lokasjoner du kan registrere

Antall supporterte RFID-brikker

Dette trenger du

Med Asset GO er det enkelt å komme i gang. Du kan bruke din egen smarttelefon enten den bruker Android eller iOS.  Alternativt kan man bruke en robust håndterminal eller nettbrett spesialisert for jobben som en dedikert løsning. Vi leverer utstyr fra anerkjente produsenter som Zebra Technologies og Honeywell. Begge deler kan bruke ekstern RFID-leser tilkoblet via blåtann for å lese alle typer RFID-brikker. Les om 5 ting du må tenke på før du kjøper RFID her.

Zebra TC21

Smarttelefon

Asset GO fungerer på din egen smarttelefon enten det er Android eller iOS. Du kan lese HF RFID-brikker via NFC, samme som bankkort. Asset GO er klar til å brukes så fort du har lastet ned appen og logget deg på.

Zebra TC21

Håndterminal eller nettbrett

En mer profesjonell og dedikert løsning er å bruke en robust og spesialisert håndterminal eller nettbrett. Dette er utstyr som tåler industriell bruk, med integrert strekkodeleser.

RFID-leser

Med en ekstern RFID-leser tilkoblet din smarttelefon, håndterminal eller nettbrett via blåtann, kan du lese UHF RFID-brikker. UHF RFID-brikker har lengre leseavstand enn HF RFID-brikker og et vesentlig større utvalg av typer.

RFID-brikker

RFID-brikker kommer i mange varianter, til forskjellig bruk. Man har ultrarobuste som skal tåle ekstreme miljøer, til RFID-brikker som skal tåle vask og tørketromling. Vi finner den beste løsningen for din bedrift.

Priser

Startpakke – 1 bruker

 1 bruker og 50 RFID-brikker 

1.900,- /mnd.

2 – 4 brukere

Per ekstra bruker

850,- /mnd.

5 – 9 brukere

Per ekstra bruker

750,- /mnd

10 – 19 brukere

Per ekstra bruker

600,- /mnd

Alle priser er eks. mva. 10% av totalsum tilkommer for support.

Fornøyde kunder

“Med Asset GO har vi fått full oversikt over alt utstyr. Vi bruker det på brannbekledning, flasker, masker og brannslanger, med planer om å øke utover året. Asset GO har gitt oss den kontrollen vi ønsket.”

Brannsjef Ytre Helgeland

Dagfinn Ness Andreassen

“Asset GO er enkel å bruke, og det er enkelt å registrere nye produkter. Vi har fått kontroll over alle våre eiendeler. Appen er rask, brukervennlig, og har gitt oss oversikt over vedlikehold på alt utstyr.”

Brannsjef Kongsberg Brannvesen

Pål Kristian Myhre-Svendsberget

Utstyrskontroll

ASSET GO

Ring oss i dag

216 37 625

eller