ClickCease
20

MARS, 2019

Sentralisert kontroll

Når du har hundrevis, kanskje tusenvis av lokasjoner og/eller mobile enheter er et sentralisert Mobile Device Management verktøy absolutt essensielt for effektiv drift hver eneste dag. Tenk deg å ha alle dine enheter i en løsning. Alle enheter i en, enkelt oversikt, fint sortert i de hierarkiske trærne vi liker så godt. Ingen flere manuelle oppdateringer, alt går over luften, automatisk. Sentralisert kontroll!

Asset management og oversikt

Så, nå har du akkurat gått til innkjøp av en masse enheter og du lurer på hvordan du skal klare å holde oversikt over alt sammen. Hvor er den enheten, hva skjedde med den? Du kunne sverget den var i Bergen, men nå har den dukket opp på Notodden. En Mobile Device Management-løsning vil holde oversikt over enhetene dine 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Den vil vise deg hvor enhetene dine er, den kan til og med spore dem om de har GPS. Og hvis de går utenfor området sitt, vil en kjekk geofencing-funksjon deaktivere enheten inntil de kommer hjem igjen. Det er best å ha tingene dine hvor de tilhører.

Prima support verktøy

Med voksende kompleksitet i infrastruktur, bedriftsapper og konfigurasjon, er et godt supportverktøy nødvendig. Du må kunne fjernstyre enhetene dine, du må kunne hjelpe brukere ved å se skjermen og problemet deres, og du må kunne utføre avanserte operasjoner som filkopiering, spille av makroer, fange skjermdumper og ta videoer. Du vet hva de sier – et bilde (i dette tilfelle en fjernstyringssessjon) sier mer enn tusen ord.

Enkel og kontrollerbar staging og oppdatering

Å oppdatere og stage enheter kan være en tidkrevende utfordring. Manuelt oppdatere en enhet ved å plugge den til PCen din, kopiere over filer, installere apper, vel, det høres ikke ut som noe du ville like å gjøre dag ut og dag inn. I tillegg er sjansen for at noe blir feil for høy. Mobile Device Management løser disse oppgavene for deg ved å stage og oppdatere enhetene dine for deg, her og nå eller etter et tidsskjema. Automatisert oppdatering med et museklikk. Enormt tidsbesparende!

Store kostnadsbesparelser

Før i tiden hadde IT-avdelingen flere mennesker som jobbet med å oppdatere enheter. Det var jobben deres, å oppdatere enheter. Andre satt på support og forsøkte å forstå hva brukerne forklarte til dem, med varierende hell. Andre forsøkte å holde oversikt, hvilken lokasjon som eide disse enhetene, for ikke å snakke om det logistiske marerittet som oppstod om du måtte sende noe på reparasjon. I dag vil en god Mobile Device Management-løsning avløse disse menneskene slik at de kan jobbe med mer meningsfulle arbeidsoppgaver, og en oppegående kar, eller dame, kan gjøre alt arbeidet.

Kontakt NORDIC MOBILITY i dag. Vi kan hjelpe deg med din mobile strategi.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!