ClickCease
20

MARS, 2019

SOTI Kiosk

Om du ønsker dine brukere kun skal ha tilgang til visse funksjoner og apper, passer SOTI Kiosk ypperlig til dette. Den viser en html-side som blokkerer brukeren ute fra OSet. Om du er kjent med html-redigering fra før av, kan du lage din egen html-mal med logo, ikoner og bakgrunn. SOTI Kiosk kan konfigureres på flere måter for å dekke dine behov.

Geofencing

Mobile enheter som forlater ditt område er en sikkerhetsrisiko. Brukere kan ta dem med hjem, kanskje de har blitt stjålet eller glemt igjen i en bil på vei til neste stopp. Geofencing er en smart funksjon som kan konfigureres til å automatisk blokkere en enhet når den forlater et predefinert område basert på GPS-koordinater. Du kan konfigurere geofencing til å låse enheten, slå på en alarm, vise en beskjed på skjermen, starte sporing med mer. På denne måten kan du være sikker dine enheter alltid er sikre, til og med når de er utenfor din kontroll.

Fem måter å sikre dine mobile enheter med SOTI MobiControl Mann med VR briller

Fjernsletting

Om en enhet blir rapportert stjålet eller mistet må du beskytte din informasjon, dine apper, sertifikater og innstillinger fra å bli misbrukt eller stjålet. Selve enheten har kanskje ikke mye verdi når informasjonen den inneholder ikke er under kontroll. SOTI MobiControls fjernsletting kan factory defaulte enheten, og med litt magi, kan man etterlate den ikke-fungerende.

SOTI Surf

SOTIs nye, sikre nettleser, SOTI Surf gir oss et etterlengtet alternativ til andre spesialistnettlesere. Sikkerhet er alfa og omega i Mobile Device Management, og nå kan du konfigurere nettleseren på din enhet med en whitelist, blacklist, slå av spesielle funksjoner, for å nevne noen.

Fem måter å sikre dine mobile enheter mann holder smarttelefon

SOTI Hub

SOTI Hub gir dine brukere sikker tilgang til sensitive dokumenter, direkte på deres enhet, uten å gå på bekostning av sikkerhet. Det er en Content Management Hub, designet for å gjøre distribusjon av sensitive dokumenter, og andre filer, like enkelt som å sende via e-post. Dokumentene blir aksessert via SOTI Hub-appen og kan bli lastet ned til enheten om nødvendig, sikkert lagret inni appen.

Fem måter å sikre dine mobile enheter med SOTI MobiControl mann bruker PC

Nordic Mobility er Enterprise Mobility spesialister. Kontakt oss i dag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!