ClickCease
01

APRIL, 2019

 Enterprise Mobility Management er betegnelsen på et sett systemer og løsninger. Disse tilrettelegger for en mobil og mer effektiv arbeidshverdag. 

Hvorfor skal min bedrift benytte Enterprise Mobility Management?

I Nordic Mobility spesialiserer vi oss på Enterprise Mobility Management. Dette er en plattform for trådløs, sentral administrasjon av mobile enheter som PDAer og håndterminaler. Formålet er å skape bedre arbeidsprosesser, og gi økt kontroll og sikkerhet for alle som tar systemet i bruk. Vi har spesialisert oss på markedslederen SOTI MobiControl.

 Mobile enheter blir en stadig større del av vår hverdag. For de fleste arbeidsplasser er det ikke lenger et valg hvorvidt man skal tilpasse seg dette. Det blir i større grad vanlig at arbeidstakere benytter egne mobile enheter i sitt arbeid. De får som regel påvirke valget av hvilke enheter de selv skal jobbe fra. For andre bedrifter stilles det høye krav til funksjonaliteten på de PDAer og håndholdte terminaler som brukes til daglig.

Uansett hvordan deres arbeidsprosesser ser ut, vil dere ha behov for et godt system for administrasjon, sikkerhet og bruk av mobile enheter. Dette vil bidra til økt effektivitet, sparte kostnader og lar dere verne om deres private data.

Illustrasjon av Enterprise Mobility Management med lag av applikasjoner

Effektivt og tidsbesparende

Når du har en stor flåte av mobile enheter, ønsker du naturligvis å finne en effektiv måte å administrere disse. Mobile Device Management gir dere et system for sentralisert administrasjon. I systemet kan dere blant annet installere og oppdatere applikasjoner. Man kan kontrollere sikkerhetsinnstillinger og tilganger og utføre fullstendig oppsett av nye enheter.

Et alternativ til vårt system er naturligvis å la egne ansatte utføre disse oppgavene manuelt. Det innebærer imidlertid at disse får nødvendig opplæring og tid til å utføre arbeidsoppgavene. La heller en erfaren aktør ta hånd om dette. Da får dere mer tid til det dere er gode på.  Vi garanterer at oppsett og oppdateringer blir utført til avtalt tid.

“Mobile Device Management gir dere et system for sentralisert administrasjon”

Kostnadsbesparende for bedriften

Med et Mobile Device Management-system er det ikke lenger nødvendig å ha en IT-avdeling bestående av flere personer som har ansvar for deres mobile enheter. Vi tar oss av alt av oppsett, administrasjon og support. Mye kan vi gjøre fra våre egne lokaler. Andre ganger reiser vi ut for å jobbe tettere på kundene.

Muligheten for fjernstyring og sentral kontroll gir reduserte kostnader. Tidligere måtte man ha en teknisk avdeling på hver lokasjon. Alternativt sende enheter frem og tilbake hver gang noe skulle settes opp, oppdateres eller ved behov for support. Dette var ikke bare vanskelig å koordinere, men medførte også store fraktkostnader. Når disse oppgavene enkelt kan løses fra samme system, får man en løsning som både er pålitelig og kostnadseffektiv.

Lagerarbeider skanner pakker på pall med Zebra TC8000 som er administrert med Enterprise Mobility Management
Lagerarbeider på truck bruker Zebra LI3578SR som er administrert av Enterprise Mobility Management for å skanne pakker mens han kjører
Rekke med paller med drikke inne på lager
To lagerarbeidere ser over en liste med ordre mens de bruker utstyr som er administrert av Enterprise Mobility Management

Verner om deres private data

På deres mobile enheter er det lagret store mengder privat informasjon, og derfor er vern av private data viktigere enn noensinne. Mobile Device Management hjelper dere med å håndheve deres sikkerhetspolicyer, og er den enkleste og mest effektive måten å legge inn og administrere nødvendige sikkerhetsinnstillinger. Innstillingene legges inn sentralt, slik at dere vet at de gjelder for alle enheter. Dersom dere vet at en enhet er tapt kan vi også låse enheten fra vårt system. Da vet dere at uærlige sjeler ikke får tilgang til deres private data.

Full kontroll på egne eiendeler

Jo flere enheter du har, desto vanskeligere blir det å ha kontroll på alle til enhver tid. Noen enheter vil mistes og forlegges, og andre vil kanskje plukkes opp av noen andre enn dem de er ment for. Da vil det lønne seg med et sentralisert system, der alle deres enheter er registrert. Vi kan til enhver tid se hvor alle deres enheter er lokalisert, slik at kan være sikker på at de faktisk befinner seg der de skal være.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!