ClickCease

Nordic Mobility AS

Om oss

Enterprise Mobility siden 2016

Nordic Mobility AS er et Enterprise Mobility selskap. Vi leverer hele verdikjeden fra pre-sale, salg, staging, konfigurasjon, Mobile Device Management, drift, forvaltning og til slutt end-of-life. Våre kunder består av alt fra de største selskapene i Norden, til mindre selskaper som trenger en dedikert og kunnskapsrik partner.

I vår nettbutikk finner du produkter fra blant annet Zebra Technologies og Honeywell, samt flere andre mindre produsenter. Vi tilbyr skytjenester, forvaltningstjenester, konsulenttjenester, prosjektledelse og utvikling av apper.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Administrerte enheter

Produkter i nettbutikken

Tillit

Hvorfor velge oss

Nordic Mobility AS er et voksende selskap. Som eneste bedrift i Norge, fokuserer vi kun på Enterprise Mobility. Vi tror det er bedre å være god på en ting, enn ok på flere.

Nordic Mobility er i vekst og får flere kunder hvert år. Våre forretningsområder strekker seg fra salg og konsulenttjenester, til forvaltning og utvikling av apper. 

Med Nordic Mobility som din leverandør vil du bli fornøyd. Det er vårt løfte til deg som kunde.

Lang erfaring

Leverer hele verdikjeden

Fokuserer kun på Enterprise Mobility

Vi vil ha fornøyde kunder

Enterprise Mobility eksperter

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005