ClickCease

Referanser

Innlegg

Våre mest populære innlegg

5 ting du må tenke på før du kjøper RFID

5 ting du må tenke på før du kjøper RFID

15DESEMBER, 2020 Radiofrekvens identifisering, eller RFID, er en teknologi som har eksistert i mange år. RFID ble introdusert på 2000-tallet og tilbyr enorme fordeler i alle industrier. Med RFID blir operasjoner som varetelling enklere enn noen gang.Tidligere har noen...

5 ting du må tenke på før du kjøper etikettskriver

5 ting du må tenke på før du kjøper etikettskriver

08 DESEMBER, 2020 Etikettskrivere gir deg mer kontroll over din bedrift. Du trenger denne kontrollen for å demonstrere fleksibilitet og kreativitet med etikettene som på best måte viser hva din bedrift tilbyr. Å kjøpe egen etikettskriver gir deg i tillegg mer kontroll...

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625