ClickCease

Referanser

Innlegg

Våre mest populære innlegg

Hvordan velge riktig Star Micronics mC-Print3 printer

Hvordan velge riktig Star Micronics mC-Print3 printer

Star Micronics mC-Print3 er en serie printere med avanserte og allsidige løsninger for både detaljhandel og serveringsbransjen. Med mange forskjellige modeller og funksjoner kan det være utfordrende å finne den riktige versjonen. Denne guiden vil hjelpe deg med å...

Zebra MC9400 MC9450

Zebra MC9400 MC9450

Zebra MC9400 MC9450 er Zebra Technologies seneste lansering innenfor ultrarobuste håndterminaler. Disse to modellene representerer den nyeste innovasjonen i Zebras portefølje, og bygger på arven fra den kjente MC9000-serien. Med løfter om økt ytelse, forbedret...

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005