ClickCease

Avinor

Avinor

Vår oppgave

Avinor leter stadig etter måter å effektivisere driften. I den forbindelse ønsket de å starte et bagasjeskanningsprosjekt for skanning av all bagasje som blir lastet om bord i fly for å ha full kontroll over bagasje fra når passasjerer leverer kolliene fra seg i bagasjeleveringen, til de kommer fra til destinasjonen. 

Etter oppstart kom Avinor utfor flere utfordringer. De trengte en stabil flåte med PDAer, og en stabil installasjon av MobiControl fra det kanadiske selskapet SOTI, deres Enterprise Mobility Management system. De hadde blant annet problemer med treghet på SOTI-server, et ustabilt stagingoppsett, og flere konkrete utfordringer i produksjon.

 

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Lufthavner

Flyreiser

Ansatte

Løsningen

Løsningen

Etter å ha fått hjelp fra flere leverandører, valgte Avinor til slutt Nordic Mobility for å ferdigstille sin SOTI MobiControl-installasjon og håndterminalflåte. Løsningen ble å starte på nytt, med fokus på stabilitet. Hele løsningen ble gjennomgått fra topp til bunn. SOTI MobiControl-installasjonen ble raskere etter gjennomgang av systemet. All konfigurasjon ble laget på nytt og alle håndterminaler ble migrert fra gammel, til ny løsning.

Avinors produksjonsapplikasjon, som i stor grad var avhengig av manuelle operasjoner for å fungere per lufthavn, ble fullt ut automatisert.

Til slutt satt Avinor igjen med en robust flåte av håndterminaler, samt en SOTI MobiControl-installasjon som vil fungere godt i flere år framover. 

 

Redesign av serverinstallasjon

Ny konfigurasjon av SOTI MobiControl

Migrering fra gammelt til nytt oppsett

Automatisk installasjon av produksjonsapplikasjon

Robust installasjon og håndterminalflåte

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625