ClickCease

Coop Norge SA

Coop Norge SA

Vår oppgave

Coop Norge SA vokser stadig og ønsket i den forbindelse en så smidig og effektiv hverdag som mulig, for alle ansatte, på tvers av alle kjeder.

I forbindelse med effektivisering og forvaltning av deres EMM-system SOTI MobiControl fra det kanadiske selskapet SOTI, ble Nordic Mobility kontaktet for å bistå med teknisk kompetanse og anbefalinger av aktuelle alternativer for videre drift. Grunnlaget for MobiControl-installasjonen, som allerede var laget av tekniske ressurser nyansatt i Nordic Mobility, skulle videreføres, og driftsikres.

 

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Medlemmer

Butikker

Ansatte

Løsningen

Løsningen

I samarbeid med ressurser fra Coop Norge IT, ble flere oppgraderinger og forbedringer gjennomført. MobiControl-installasjonen ble gjennomgått og flere konkrete tiltak ble gjennomført.

På grunnlag av dette ble videre stabilt drift sikret, og ga alle involverte, fra brukerstøtte, til superbrukere en enklere hverdag.

Coop Norge IT bruker Nordic Mobility som trusted advisor og lener seg på oss for råd når tunge, tekniske analyser må gjennomføres for å øke effektivitet og stabil drift. På denne måten er de sikre korrekt avgjørelse blir tatt, med basis i teknisk kompetanse. 

 

 

Redesign av serverinstallasjon

Konfigurasjon av SOTI MobiControl

Konkrete tiltak

Trusted advisor

Tekniske analyser

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625