ClickCease

Coop Norge SA

Coop Norge SA

Vår oppgave

Coop Norge SA vokser stadig og ønsket i den forbindelse en så smidig og effektiv hverdag som mulig, for alle ansatte, på tvers av alle kjeder.

I forbindelse med effektivisering og forvaltning av deres EMM-system SOTI MobiControl fra det kanadiske selskapet SOTI, ble Nordic Mobility kontaktet for å bistå med teknisk kompetanse og anbefalinger av aktuelle alternativer for videre drift. Grunnlaget for MobiControl-installasjonen, som allerede var laget av tekniske ressurser nyansatt i Nordic Mobility, skulle videreføres, og driftsikres.

 

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Medlemmer

Butikker

Ansatte

Løsningen

Løsningen

I samarbeid med ressurser fra Coop Norge IT, ble flere oppgraderinger og forbedringer gjennomført. MobiControl-installasjonen ble gjennomgått og flere konkrete tiltak ble gjennomført.

På grunnlag av dette ble videre stabilt drift sikret, og ga alle involverte, fra brukerstøtte, til superbrukere en enklere hverdag.

Coop Norge IT bruker Nordic Mobility som trusted advisor og lener seg på oss for råd når tunge, tekniske analyser må gjennomføres for å øke effektivitet og stabil drift. På denne måten er de sikre korrekt avgjørelse blir tatt, med basis i teknisk kompetanse. 

 

 

Redesign av serverinstallasjon

Konfigurasjon av SOTI MobiControl

Konkrete tiltak

Trusted advisor

Tekniske analyser

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005