ClickCease

ICA Gruppen AB

ICA Gruppen AB

Vår oppgave

ICA Gruppen vokser og har de siste årene tilegnet seg en større markedsandel, større omsetning og flere butikker og ansatte.

ICA Gruppen er i en migreringsfase fra eldre teknologi til neste generasjon Self Shopping System og overgang til Android på de fleste av sine mobile enheter. Nordic Mobility ble kontaktet for å bistå med teknisk bistand rundt flere pågående prosjekter, samt oppgradering av deres SOTI MobiControl installasjon.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Mobile enheter

Butikker

Ansatte

Løsningen

Løsningen

Nordic Mobility gikk gjennom hele deres omfattende SOTI MobiControl installasjon, samt konkrete oppgaver for oppgradering av eldre håndterminaler og oppsett for deres søsterselskap Rimi Baltic.

I samarbeid med ICA Gruppens tekniske ressurser ble eldre oppsett satt til side og nytt implementert. Alle implementasjoner ble testet grundig i testmiljø, før utrulling til produksjon. 

SOTI MobiControl ble oppgradert for å imøtekomme funksjonalitetskrav fra forretningen. Oppgraderingen var omfattende, ble testet i testmiljø, og foretatt utenfor ordinær produksjonstid for å minimere eventuell driftsstans. 

Når Nordic Mobility var klare, var flere pågående prosjekter løst og rullet ut med tilfredse sluttbrukere. SOTI MobiControl installasjonen ble også gjennomgått fra topp til bunn for å sikre mest mulig effektiv drift. Løsningen er i dag mer effektiv og automatisert enn noen gang.

 

 

Redesign av serverinstallasjon

Konfigurasjon av SOTI MobiControl

RIMI Baltic

Funksjonalitetskrav fra forretningen

Oppgradering av SOTI MobiControl

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005