ClickCease

ICA Gruppen AB

ICA Gruppen AB

Vår oppgave

ICA Gruppen vokser og har de siste årene tilegnet seg en større markedsandel, større omsetning og flere butikker og ansatte.

ICA Gruppen er i en migreringsfase fra eldre teknologi til neste generasjon Self Shopping System og overgang til Android på de fleste av sine mobile enheter. Nordic Mobility ble kontaktet for å bistå med teknisk bistand rundt flere pågående prosjekter, samt oppgradering av deres SOTI MobiControl installasjon.

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Mobile enheter

Butikker

Ansatte

Løsningen

Løsningen

Nordic Mobility gikk gjennom hele deres omfattende SOTI MobiControl installasjon, samt konkrete oppgaver for oppgradering av eldre håndterminaler og oppsett for deres søsterselskap Rimi Baltic.

I samarbeid med ICA Gruppens tekniske ressurser ble eldre oppsett satt til side og nytt implementert. Alle implementasjoner ble testet grundig i testmiljø, før utrulling til produksjon. 

SOTI MobiControl ble oppgradert for å imøtekomme funksjonalitetskrav fra forretningen. Oppgraderingen var omfattende, ble testet i testmiljø, og foretatt utenfor ordinær produksjonstid for å minimere eventuell driftsstans. 

Når Nordic Mobility var klare, var flere pågående prosjekter løst og rullet ut med tilfredse sluttbrukere. SOTI MobiControl installasjonen ble også gjennomgått fra topp til bunn for å sikre mest mulig effektiv drift. Løsningen er i dag mer effektiv og automatisert enn noen gang.

 

 

Redesign av serverinstallasjon

Konfigurasjon av SOTI MobiControl

RIMI Baltic

Funksjonalitetskrav fra forretningen

Oppgradering av SOTI MobiControl

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625