ClickCease

Insula

Insula

Vår oppgave

Insula er moderselskapet til blant annet Lofoten Fiskeprodukter, Escamar, Fiskeriet, Marenor med flere og står bak kjente merkevarer som Lofoten, Frøya, Madam Bergen og Berggren. De satser stort på utvikling, foredling og salg av fisk og sjømatprodukter i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Totalt har Insula 1100 ansatte fordelt på selskapene med fabrikker og utsalgssteder over hele Skandinavia, i tillegg til å selge til dagligvarebransjen.

Insula hadde behov for håndterminaler på fabrikkene, samt et Enterprise Mobility Management-system for å styre dette, i forbindelse med et større prosjekt. De startet arbeidet selv, men tok raskt kontakt med Nordic Mobility for en revisjon av deres EMM-system, og håndholdte enheter.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Land

Lokasjoner

Ansatte

Løsningen

Løsningen

I samarbeid med Nordic Mobility gikk Insula gjennom hele EMM-systemet, SOTI MobiControl, fra adopsjon av enheter, til sikkerhet og låseskjermer, til optimalisering av konfigurasjon på håndterminalene. I dag fremstår løsningen som et robust og enkelt system, med god oversikt, enkle forvaltningsmuligheter, og oppgradert til det siste innen Enterprise Mobility teknologi. 

Vi ser fram til å fortsette samarbeidet med Insula i framtiden og hjelpe dem med å optimalisere operasjoner og effektivisere hverdagen.

 

 

Store bølger

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005