ClickCease

Kitch'n

Kitch’n

Vår oppgave

Kitch’n er en norsk butikkjede som driver detaljsalg av kjøkkenredskap og -utstyr, serviser, stentøy og bestikk. Kjeden har i dag 140 butikker i Norge. Kjeden er eid av Kitch’n Norge AS som har forretningskontor på Forus i Sandnes kommune.

Kitch’n gikk til innkjøp av nye håndterminaler med Android og integrert strekkodeleser. De trengte i den forbindelse et Mobile Device Management system for administrasjon og forvaltning på tvers av sine 140 lokasjoner i Norge og Sverige.

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Omsetning

Butikker

Etablert

Løsningen

Løsningen

I samarbeid med Kitch’n falt valget på MobiControl fra det kanadiske selskapet SOTI. SOTI MobiControl har alle funksjonene Kitch’n trenger. Asset Management, enkel innrullering av håndterminaler, lockdown, støtte for Android Enterprise, oppdatering av apper og innstillinger.

200 håndterminaler ble rullet ut til deres 140 lokasjoner i Norge og Sverige. Alle er administrert av SOTI MobiControl og brukes til typiske butikkoppgaver. Ansatte har fått en ny hverdag, og brukerstøtte kan hjelpe butikkene umiddelbart med remote control. Apper blir enkelt og raskt oppdatert, og ledelsen har et godt verktøy for oversikt over hvor utstyret befinner seg. 

Kitch illustrasjon av kjøkkenutstyr

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625