ClickCease

Kitch'n

Kitch’n

Vår oppgave

Kitch’n er en norsk butikkjede som driver detaljsalg av kjøkkenredskap og -utstyr, serviser, stentøy og bestikk. Kjeden har i dag 140 butikker i Norge. Kjeden er eid av Kitch’n Norge AS som har forretningskontor på Forus i Sandnes kommune.

Kitch’n gikk til innkjøp av nye håndterminaler med Android og integrert strekkodeleser. De trengte i den forbindelse et Mobile Device Management system for administrasjon og forvaltning på tvers av sine 140 lokasjoner i Norge og Sverige.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Omsetning

Butikker

Etablert

Løsningen

Løsningen

I samarbeid med Kitch’n falt valget på MobiControl fra det kanadiske selskapet SOTI. SOTI MobiControl har alle funksjonene Kitch’n trenger. Asset Management, enkel innrullering av håndterminaler, lockdown, støtte for Android Enterprise, oppdatering av apper og innstillinger.

200 håndterminaler ble rullet ut til deres 140 lokasjoner i Norge og Sverige. Alle er administrert av SOTI MobiControl og brukes til typiske butikkoppgaver. Ansatte har fått en ny hverdag, og brukerstøtte kan hjelpe butikkene umiddelbart med remote control. Apper blir enkelt og raskt oppdatert, og ledelsen har et godt verktøy for oversikt over hvor utstyret befinner seg. 

Kitch illustrasjon av kjøkkenutstyr

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005