ClickCease

Kongsberg Aviation Maintenance Services

Aerospace Industrial Maintenance

Vår oppgave

Kongsberg Aviation Maintenance Services er i en vekstfase og har fått ansvaret for vedlikehold av blant annet vingene til Norges nye F-35 jagerfly.

Kongsberg Aviation Maintenance Services hadde behov for nytt WiFi på to av deres lokasjoner. Dagens trådløse nettverk holdt ikke lenger mål med stadig flere sikkerhetskrav. AIM ønsket et sikkert, trådløst nettverk, med gjesteløsning og flere tekniske kvaliteter, med fokus på sikkerhet.

 

 

Mobile Device Management

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

>

SOTI MobiControl

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Android Enterprise

Mer info

La oss ta oss av dine Android-enheter i bedriften. Vi bruker Android Enterprise som gir overlegne forvaltningsmuligheter, på tvers av produsenter og Mobile Device Management-systemer.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

k

Apper

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Service og support

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Vedlikeholdsområder

Produksjonsenheter

Ansatte

Løsningen

Løsningen

Nordic Mobility ble valgt som leverandør av programvare, hardware og tjenester. Fokus og prioritet var sikkerhet, med intelligent programvare og sentral styring på tvers av flere lokasjoner.

I dag har Kongsberg Aviation Maintenance Services fått førsteklasses WiFi, med markedsledende aksesspunkt, svært god båndbredde og sikker gjesteløsning.

Da sikkerhet var førsteprioritet ble det installert avansert programvare som sikrer det trådløse nettverket mot inntrengere, logger alle innbruddsforsøk og mitigerer klienter som forsøker seg på enhver form for sabotasje eller hacking. 

 

 

 

Høy sikkerhet

Intelligent sikkerhetsprogramvare

Sentral styring

Markedsledende aksesspunkt

Mitigerer trusler

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625