ClickCease

Kongsberg Maritime

Oppgave

Vår oppgave

Kongsberg Maritime er verdensledende i utvikling og levering av integrerte løsninger for skipsfart. De leverer produkter og systemer for avanserte sonarsystemer, kommunikasjon, roboter, undervannskameraer, med mer.

Nordic Mobility ble kontaktet i forbindelse med feilsøking og levering av håndterminaler på en av deres cruicebåtinstallasjoner.

Mobile Device Management

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

>

SOTI MobiControl

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Android Enterprise

Mer info

La oss ta oss av dine Android-enheter i bedriften. Vi bruker Android Enterprise som gir overlegne forvaltningsmuligheter, på tvers av produsenter og Mobile Device Management-systemer.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

k

Apper

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Service og support

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Skipsinstallasjoner

Grunnlagt

Ansatte

Løsningen

Løsningen

Kongsberg Maritime leverer et system for skanning av flytevester ved redningsøvelser ombord på cruicebåter. Deres sluttkunde opplevde stabilitetsproblemer med deres håndterminaler og kontaktet i den forbindelse Nordic Mobility. 

Etter feilsøking, og basert på erfaring, veiledet vi Kongsberg Maritime til en løsning som var forholdsvis enkel å implementere, samt ga ønsket resultat, nemlig stabil hverdag for deres sluttkunder. 

Nordic Mobility er et av få selskaper i Norge som fortsatt har spisskunnskap på både ny, og eldre teknologi. Bruker din bedrift fortsatt Windows Mobile eller Windows CE? Ta kontakt med oss.

 

 

Skanning av flytevester

Enkel veiledning og implementasjon

Stabil hverdag

Windows Mobile

Windows CE

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625