ClickCease

Lillehammer Kommune

Lillehammer Kommune

Vår oppgave

Lillehammer er en kommune i Gudbrandsdalen i Innlandet fylket, et par timer nord for Oslo. Kommunen har rundt 28.000 innbyggere og administrerer og utfører blant annet typiske oppgaver som hjemmesykepleie, eldresenter, og helsestasjoner.

Lillehammer kommune ønsket et system for flåtekontroll for bedre kontroll og enklere administrasjon på telefoner brukt i helsesektoren deres. De ønsket et system som ga dem oversikt over alle telefoner, og som kunne både låse ned, kommunisere, og distribuere apper. De ønsket også mulighet for fjernstyring og enkelt førstegangsoppsett. I tillegg trengte de et fleksibelt flåtestyringssystem for å lage flere forskjellige arbeidsflater, alt ettersom hva de ansatte trengte.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Innbyggere

km²

Grunnlagt

Løsningen

Løsningen

Flåtestyring for helsesektoren

For å løse denne utfordringen, valgte Lillehammer kommune SOTI MobiControl, et robust og funksjonelt Mobile Device Management (MDM)-system. SOTI MobiControl tilbyr flåtestyring og et bredt spekter av funksjoner som gjør det enkelt for organisasjoner å administrere og kontrollere mobile enheter, inkludert:

  • Sentralisert administrasjon av arbeidsflater, apper og innstillinger
  • Automatiserte og skalerbare implementeringer
  • Sikkerhet og overholdelse av retningslinjer

 

Enkel implementering og brukervennlighet

Implementeringen av SOTI MobiControl i Lillehammer kommune gikk smidig og effektivt. Ved å følge beste praksis, ble et oppsett utviklet og tilpasset etter kommunens behov. Deretter ble løsningen rullet ut til alle telefoner i bruk av hjemmesykepleiere og bofellesskap.

SOTI MobiControl er designet for å være brukervennlig og intuitivt, noe som betyr at opplæring for sluttbrukere ikke var nødvendig. De ansatte i hjemmesykepleien var allerede kjent med appene og kunne enkelt navigere gjennom det nye oppsettet.

 

Effektive resultater og bedre kontroll

Takket være SOTI MobiControl, har Lillehammer kommune nå full kontroll over telefonene som brukes av de ansatte. Dette inkluderer administrasjon av arbeidsflater, apper og andre enhetsinnstillinger. Med bedre kontroll og innsikt i hvordan enhetene brukes, kan Lillehammer kommune sikre at de ansatte har tilgang til riktig informasjon og verktøy for å utføre sitt arbeid effektivt og sikkert.

Konklusjon

Lillehammer kommune er et eksempel på hvordan en MDM-løsning som SOTI MobiControl kan bidra til å forbedre administrasjon og kontroll over mobile enheter i helsesektoren. Gjennom enkel implementering og en intuitiv brukeropplevelse har SOTI MobiControl hjulpet Lillehammer kommune med å sikre at ansatte har tilgang til de nødvendige verktøyene og ressursene for å yte best mulig omsorg for pasientene.

Sykepleier med ansiktsmaske holder et nettbrett styrt av Mobile Device Management og flåtestyring mens hun snakker med eldre, kvinnelig pasient.
Sykepleier snakker med pasient og viser informasjon på et nettbrett som er styrt av Mobile Device Management og flåtestyring
Lege snakker med pasient på sykehus

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005