ClickCease

NorgesGruppen

NorgesGruppen

Vår oppgave

NorgesGruppen er Norges største handelshus. De har en rekke kjedekonsepter, blant annet MENY, KIWI, Joker og SPAR. NorgesGruppen er i en vekstfase og har de siste årene tilegnet seg en større markedsandel, større omsetning og flere butikker og ansatte.

NorgeGruppen har en kompleks flåte av mobilt utstyr. I den forbindelse ønsket de en gjennomgang av deres Enterprise Mobility Management system, og håndholdte enheter. Sikkerhet, effektivisering, og rutiner var prioritet, samt grundig dokumentasjon og framtidssikring av systemet.

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Dagligvarekjeder

Butikker

Ansatte

Løsningen

Løsningen

EMM-systemet ble gjennomgått fra topp til bunn. NorgesGruppen har gått fra en omfattende, kompleks, til en enkel og lett håndterbar installasjon man med enkle grep kan vedlikeholde i årene som kommer.

Løsningen er i dag sikret, effektivisert og automatisert til en så stor grad, alle involverte har fått en ny hverdag.  

 

 

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625