ClickCease

ODA

ODA

Vår oppgave

ODA er Norges største matbutikk på nett. De tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter, enten levert hjem eller til hentepunkt. ODA leverer til både privatpersoner og bedrifter. I samarbeid med REMA 1000 holdes prisene lave, og gjennom partnere som Strøm-Larsen og Brødverket, tilbyr de et spennende, lokalt utvalg. Totalt har de 400 ansatte hvorav hovedparten arbeider på hovedkontoret i Lørenskog.

 

ODA har i flere år hatt håndterminaler til sjåfører og lagermedarbeidere, samt SOTI MobiControl til å forvalte utstyret. Etter en periode med mange utfordringer ble Nordic Mobility kontaktet for gjennomgang av håndterminaler og SOTI MobiControl.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Omsetning

Hentepunkt

Ansatte

Løsningen

Løsningen

Over kort tid ble hele MobiControl-installasjonen til ODA gjennomgått. Hele konfigurasjonen ble endret, alle terminaler ble oppgradert og migrert til Android Enterprise. Staging-prosessen ble effektivisert og forenklet for en dramatisk enklere hverdag for ODA. Håndterminalene ble optimalisert, oppgradert og all konfigurasjon ble gjennomgått. ODA har i dag en stabil og god opplevelse av systemene som de er avhengige av fra dag til dag.

Sluttresultatet ble en effektiv, stabil og kostnadseffektiv løsning med gode forvaltningsmuligheter, enkle prosesser og rutiner. ODA kan vokse raskt i årene som kommer. Vi gleder oss til å være med på ferden. 

 

Selvkjørende varelevering fra Kolonial.no

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005