ClickCease

Østre Toten Kommune

Østre Toten Kommune

Vår oppgave

Østre Toten er en kommune på Toten i Innlandet fylke, et lite stykke nord for Oslo. Kommunen har rundt 15.000 innbyggere og administrerer og utfører typiske oppgaver som hjemmesykepleie og helsestasjoner.

Østre Toten Kommune ønsket å utstyre eldrehjem med mobile enheter. På denne måten kunne de både effektivisere arbeidet, men også forbedre intern kommunikasjon og gjøre arbeidsoppgavene til de ansatte enklere. Valget falt på Ascom Myco håndterminaler. Dette er en håndterminal som er spesiallaget for oppgaven. Nordic Mobility ble kontaktet da administrasjon og forvaltning er nødvendig for effektiv bruk og drift.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Innbyggere

Lokasjoner

Grunnlagt

Løsningen

Løsningen

For å administrere og forvalte håndterminalene fra Ascom ble SOTI MobiControl valgt. MDM-løsningen passet perfekt til deres formål og gjør det enkelt å drifte håndterminalparken. Førstegangsoppsettet er enkelt og kan utføres hvor som helst. Håndterminalene ble låst ned med låseskjerm og gir kun tilgang til de applikasjonene de ansatte trenger. En mengde innstillinger ble finjustert slik at håndterminalene passer inn i et miljø som eldrehjem. 

SOTI MobiControl styrer i dag hele håndterminalflåten til Østre Toten Kommune. De har håndterminaler på 2 forskjellige lokasjoner, mens support er driftet av en tredjeparts IT-leverandør. Nordic Mobility fungerer som rådgiver og spesialist ved behov. Denne modellen fungerer godt for Østre Toten og vil bli brukt i overskuelig fremtid.

Ascom Myco 3 forfra

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005