ClickCease

Øyer Kommune

Øyer Kommune

Vår oppgave

Øyer er en kommune i Gudbrandsdalen i Innlandet fylke, et par timer nord for Oslo. Kommunen har rundt 5.000 innbyggere og administrerer og utfører blant annet typiske oppgaver som hjemmesykepleie, eldresenter og helsestasjoner.

Øyer kommune søkte etter et effektivt flåtestyringssystem som kunne forbedre kontrollen og forenkle administrasjonen av telefonene som brukes innenfor deres helsesektor. Det ideelle systemet skulle gi dem en komplett oversikt over alle telefoner, samt håndtere oppgaver som å låse enheter, kommunisere med dem og distribuere apper til dem.

I tillegg var det viktig for kommunen at systemet kunne tilby fjernstyringsmuligheter og en enkel og brukervennlig førstegangsoppsett for nye enheter. For å imøtekomme de ulike behovene til de ansatte, trengte Øyer kommune et flåtestyringssystem som var fleksibelt nok til å kunne lage og tilpasse flere forskjellige arbeidsflater. Dette skulle gjøre det enklere for de ansatte å utføre sine arbeidsoppgaver og sikre en mer effektiv organisering av ressursene innenfor helsesektoren.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Innbyggere

km²

Grunnlagt

Løsningen

Løsningen

Flåtestyring i helsesektoren

 Øyer kommune valgte SOTI MobiControl for å håndtere utfordringene knyttet til flåtestyring innen helsesektoren. SOTI MobiControl er et robust og funksjonsrikt mobil enhetsadministrasjon (MDM)-system som tilbyr omfattende flåtestyring og en rekke funksjoner som gjør det enkelt for organisasjoner å administrere og overvåke mobile enheter. Disse funksjonene inkluderer:

  •  Sentralisert styring av arbeidsflater, applikasjoner og innstillinger
  • Automatiserte og skalerbare utrullinger
  • Sikkerhet og overholdelse av retningslinjer

 

Enkel utrulling og brukervennlighet

 Implementeringen av SOTI MobiControl i Øyer kommune gikk sømløst og effektivt. Ved å følge anbefalte fremgangsmåter ble et oppsett designet og tilpasset etter kommunens spesifikke behov. Deretter ble løsningen implementert på alle telefoner som brukes av hjemmesykepleiere og i bofellesskap.

SOTI MobiControl er utviklet med fokus på brukervennlighet og intuitivitet, noe som betyr at opplæring av sluttbrukere ikke var nødvendig. Ansatte i hjemmesykepleien var allerede kjent med appene og kunne enkelt navigere gjennom det nye oppsettet.

 

Effektive resultater og økt kontroll

Med SOTI MobiControl har Øyer kommune nå full kontroll over telefonene som benyttes av de ansatte, inkludert styring av arbeidsflater, apper og andre enhetsinnstillinger. Takket være bedre kontroll og innsikt i hvordan enhetene benyttes, kan Øyer kommune sørge for at de ansatte har tilgang til relevant informasjon og nødvendige verktøy for å utføre arbeidet sitt på en effektiv og sikker måte.

 

Konklusjon

 Øyer kommune demonstrerer hvordan en MDM-løsning som SOTI MobiControl kan bidra til å forbedre styring og kontroll over mobile enheter innen helsesektoren. Med en enkel implementering og en intuitiv brukeropplevelse har SOTI MobiControl hjulpet Øyer kommune med å sikre at de ansatte har tilgang til nødvendige verktøy og ressurser for å levere best mulig omsorg til pasientene.

Kvinnelig lege bruker nettbrett styrt av Mobile Device Management og flåtestyring
Kvinnelig ambulansesjåfør bruker nettbrett styrt av Mobile Device Management og flåtestyring ute i felten.
Lege sitter på pult med PC foran seg og har videokonferanse

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005