ClickCease

Saltimport

Saltimport

Vår oppgave

Saltimport er en landsdekkende totalleverandør av salt og salterelaterte råvarer. Distribusjonen håndteres gjennom terminaler plassert strategisk langs kysten og med kapasitet til å betjene små og store kunder. Selskapet ble etablert i 1915 og har en stolt historie og 5 strategiske lokasjoner.

Saltimport har i flere år hatt håndterminaler for typiske lageroppgaver rundt om i landet. De hadde utfordringer med administrasjon, forvaltning og nedetid. Reparasjoner, oppdateringer og feilsøking var tidkrevende. Nordic Mobility ble kontaktet for gjennomgang av hva som kunne gjøres for å hjelpe dem.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

mill. Omsetning

Lokasjoner

Grunnlagt

Løsningen

Løsningen

I samarbeid med Saltimport falt valget på Mobile Device Management og SOTI MobiControl. MDM-løsningen hadde alle funksjonene Saltimport trengte til sine håndterminaler. Førstegangsoppsett ble vesentlig forenklet, håndterminalene ble låst ned med lockdown, og support har mulighet for remote control.

SOTI MobiControl styrer i dag hele håndterminalflåten til Saltimport. De har terminaler på 5 lokasjoner rundt om i landet, mens support sitter i Bergen. Effektiviteten er økt, nedetiden redusert. Med Mobile Device Management fra SOTI har Saltimport fått den kontrollen de ønsket før de startet prosjektet.

Saltimport salt faller ut av en saltbøsse

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005