ClickCease

SeaDream Yatch Club

Oppgave

Vår oppgave

Seadream Yatch Club vokser og trengte i den forbindelse hjelp med et eldre WiFi-system svært få i Norge fremdeles har kompetanse på.

Seadream Yatch Club består av tre luksusyatcher med rundt 100 passasjerer, og 100 ansatte på hver båt. Passasjerene krever internett uansett hvor de er, enten midt i Atlanterhavet, eller langs norskekysten. Da deres WiFi-system gikk ned ringte de Nordic Mobility, en av svært få i Norge som fremdeles har kompetanse.

Mobile Device Management

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

>

SOTI MobiControl

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Android Enterprise

Mer info

La oss ta oss av dine Android-enheter i bedriften. Vi bruker Android Enterprise som gir overlegne forvaltningsmuligheter, på tvers av produsenter og Mobile Device Management-systemer.

Nettbutikk - kommer!

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

k

Apper

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Service og support

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Mega-yatcher

Ansatte per yatch

Passasjerer per yatch

Løsningen

Løsningen

I samarbeid med SeaDream Yatch Clubs IT-eksperter ble WiFi-systemet gjennomgått. Firmware til den avanserte WiFi-kontrolleren ble oppgradert, samt firmware til aksesspunkter. Logger ble analysert og etter feilsøking og problemretting ble WiFi-systemet oppdatert og fungerte stabilt.

Passasjerene kunne igjen surfe på internett, med avansert gjesteløsning og stabil tilgang.

Seadream Yatch Club har passasjerenes behov i fokus, det er var viktig alle tjenestenivåer fungerer optimalt for å opprettholde servicenivået de ønsker å tilhøre.

 

 

 

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625