ClickCease

Sunnfjord Energi

Sunnfjord Energi

Vår oppgave

Sunnfjord Energi gikk til innkjøp av Samsung nettbrett til sine montører. Montørene skulle bruke nettbrettene til å registrere feil og mangler, dokumentere arbeid, navigasjon, e-post med mer. Da installasjon av nettbrett og Enterprise Mobility Management system ble tidkrevende og komplekst, kontaktet de Nordic Mobility for å løse oppgaven.

 

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Kilometer linjenett

GWh kraftproduksjon

Ansatte

Løsningen

Løsningen

I samråd med Nordic Mobility bestemte Sunnfjord Energi å gå for SOTI MobiControl i skyen, som Enterprise Mobility Management for deres nettbrett.

SOTI MobiControl som en skytjeneste gir Sunnfjord Energi tilgang til fjernstyring av nettbrett, fjerninstallasjon av apper, samt GPS-sporing av utstyr.

Dette sparer dem tid, penger og ressurser, samtidig som kostnaden er minimal. Montørene reiser i dag rundt omkring i Sogn og Fjordane med hvert sitt nettbrett, alltid online, alltid oppdatert.

 

 

SOTI MobiControl i skyen

Samsung nettbrett

Fjernstyring av nettbrett

Fjerninstallasjon av apper

GPS-sporing av nettbrett

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625