ClickCease

Sunnfjord Energi

Sunnfjord Energi

Vår oppgave

Sunnfjord Energi gikk til innkjøp av Samsung nettbrett til sine montører. Montørene skulle bruke nettbrettene til å registrere feil og mangler, dokumentere arbeid, navigasjon, e-post med mer. Da installasjon av nettbrett og Enterprise Mobility Management system ble tidkrevende og komplekst, kontaktet de Nordic Mobility for å løse oppgaven.

 

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Kilometer linjenett

GWh kraftproduksjon

Ansatte

Løsningen

Løsningen

I samråd med Nordic Mobility bestemte Sunnfjord Energi å gå for SOTI MobiControl i skyen, som Enterprise Mobility Management for deres nettbrett.

SOTI MobiControl som en skytjeneste gir Sunnfjord Energi tilgang til fjernstyring av nettbrett, fjerninstallasjon av apper, samt GPS-sporing av utstyr.

Dette sparer dem tid, penger og ressurser, samtidig som kostnaden er minimal. Montørene reiser i dag rundt omkring i Sogn og Fjordane med hvert sitt nettbrett, alltid online, alltid oppdatert.

 

 

SOTI MobiControl i skyen

Samsung nettbrett

Fjernstyring av nettbrett

Fjerninstallasjon av apper

GPS-sporing av nettbrett

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005