ClickCease

Trygge Barn

Trygge Barn

Vår oppgave

Trygge Barn er en av Norges største barnehagekjeder og består av nesten 200 barnehager i FUS-kjeden. 13000 barn drar daglig til en av deres barnehager. Trygge Barn har et stort nettverk av kompetente barnehagearbeidere med stort fokus på pedagogikk.

Trygge Barn ønsket å få kontroll over alle mobile enheter i alle sine selskaper. Dette består av alt fra vanlige smarttelefoner til nettbrett i barnehagene. Sikkerhet var et strengt fokus og spesielt lover og regler rundt GDPR. Nordic Mobility ble kontaktet for å hjelpe dem med prosjektet.

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

barnehager

Barn

Etablert

Løsningen

Løsningen

For å administrere Trygge Barns mobile enheter ble SOTI MobiControl valgt. De mobile enhetene består av en mengde forskjellige enheter basert på både Android og iOS. En mengde forskjellige versjoner og modeller gjør installasjonen kompleks. SOTI MobiControl støtter Azure Conditional Access og er en viktig funksjon i sikkerhetsregimet til Trygge Barn. Med remote control, policyer og distribusjon av apper har Trygge Barn full kontroll over selskapets interesser, samtidig som øvrig informasjon er privat for brukerne. 

SOTI MobiControl benyttes i dag på hele Trygge Barns flåte av mobile enheter. Det er til og med støtte for BYOD og fullt nedlåste enheter. Brukerstøtte har fått en ny hverdag med oversikt over utstyret og kan hjelpe brukerne umiddelbart med feil og problemer.

Barn bygger med legoklosser

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus’ gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005