ClickCease

17

AUGUST, 2020 

SOTI MobiControl er Nordic Mobility’s foretrukne Enterprise Mobility Management system. Les videre for å få vite hvorfor.

SOTI MobiControl

I dag finnes det mange Enterprise Mobility Management systemer. En av de som har vært med lengst er det kanadiske selskapet SOTI. Deres produkt, MobiControl, er blant markedslederne når det gjelder funksjonalitet, installasjonsbase, sikkerhet og brukervennlighet. I denne artikkelen går vi gjennom de største hovedpunktene for hvorfor SOTI MobiControl er Nordic Mobilitys førstevalg når det kommer til Enterprise Mobility Management systemer.

SOTI MobiControl grensesnitt på bærbar PC

SOTI MobiControl er sikkert

SOTIs første prioritet er sikkerhet. Dette implementerer de i alle sine produkter, ikke minst MobiControl. Da mobil sikkerhet ikke er sterkere enn det svakeste leddet, er det viktig å håndheve regler og oppdateringer for å sikre enhetene på best mulig måte. SOTI MobiControl har funksjoner som gjør dette på en enkel og smidig måte.

Brukervennlighet

Vi har ennå ikke sett et EMM-system med samme grad av brukervennlighet som SOTI MobiControl. Hele brukergrensesnittet har i de siste versjonene fått et løft til et moderne og rent utseende. Det er intuitivt, gir deg god oversikt over utstyret du har adoptert, og smarte snarveier til de mest brukte funksjonene gjør bruken enkel. Brukervennligheten er så god, nye supportmedarbeidere lærer seg systemet raskt og enkelt.

SOTI MobiControl abstrakt illustrasjon av mennesker på en konferanse

Innovativt

SOTI ligger helt i forkant av teknologien og kommer stadig med nye funksjoner og konsepter kundene nyter godt av. De har flere ganger vært først ute med ny teknologi som SOTI Assist, verdens første supportsystem dedikert til mobile enheter, eller enkel migrering fra Android+ til Android Enterprise forvaltningsmodell. Det er en tradisjon i selskapet å innovere, tenke utenfor boksen, og være tidlig ute med nye konsepter.

SOTI MobiControl har svært mange funksjoner

Enterprise Mobility Management systemet har noe slikt som 30.000 forskjellige funksjoner. Det høres uoverkommelig ut. Men brukervennligheten, sammen med den gode oversikten, gjør SOTI MobiControl allikevel enkelt å bruke. Fordelen med mange funksjoner er man kan bruke kreativiteten og utføre avanserte operasjoner, helt automatisk. Dette sparer brukere, kunder og administratorer tid og kostnader.

SOTI MobiControl grensesnitt på et nettbrett

SOTI MobiControl fås både som en-prem og cloud

Det har blitt en trend alt skal i skyen. Det finnes til og med EMM-systemer som kun fungerer derfra. SOTI MobiControl derimot kan fås både som on-prem eller cloud. Man kan til og med velge en hybrid om man skulle ønske det. On-prem er viktig for noen kunder da de har lukkede nettverk eller strenge sikkerhetspolicyer å forholde seg til. SOTI MobiControl passer da som hånd i hanske og leverer nøyaktig de samme funksjonene som en skyløsning, og vica versa.

Raskt og stabilt

SOTI MobiControl viser det er et gjennomført system så fort du begynner å bruke det. Responsen i brukergrensesnittet er raskt, til og med når man administrerer tusenvis av enheter. Enhetene er alltid tilkoblet MobiControl, noe som gjør man har oppdatert informasjon, kan kommunisere med enhetene der og da, og man kan fjernstyre enheter med deres kraftfulle fjernstyringsverktøy.

SOTI MobiControl grensesnitt med oversikt over innrullerte enheter på et nettbrett

SOTI MobiControl har god support

SOTI er et stort selskap. Allikevel har de klart å beholde den gode supporten man fikk når de var betydelig mindre. De har dedikerte supportkanaler alt ettersom hva slags avtale man har. Det er aldri lang ventetid på telefon, mail går også fort, og de ansatte har fått god opplæring, akkurat slik det skal være. Da SOTI har kontorer over hele verden, vil man alltid kunne få tak i dem, når som helst på døgnet. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!