ClickCease

SOTI MobiControl er nå integrert med Microsoft Azure Active Directory og Conditional Access. Bedrifter ønsker å beskytte brukertilgang til mobilapper. De vil aktivere, eller forby tilgang til mobilapper, avhengig av enhetens status, bestemt av SOTI MobiControl. Selskaper med SOTI MobiControl kan nå nyttiggjøre dette ekstra laget med sikkerhet på en hvilken som helst mobil enhet med Android eller iOS.

SOTI MobiControl og Conditional Access

Ifølge denne statistikken koster et datainnbrudd i gjennomsnitt 40 millioner kroner. Da er en investering i ekstra sikkerhet en liten kostnad. En av de mest effektive metodene for å bedre sikkerheten er å bruke enheter som er i samsvar med reglene til bedriften. Med SOTI MobiControl kan du aktivere Conditional Access til Microsoft 365 for å gi et ekstra lag med beskyttelse. Kontakt oss for mer informasjon.

 

Hva er Conditional Access og hvordan fungerer det?

Brukernes tilgang til mobilapper som Office, Word og Excel er beskyttet av Azure Active Directory, som brukes av bedrifter for blant annet å beskytte tilgang til mobilapper. Avhengig av SOTI MobiControl’s policy for mobilenheten, gir eller begrenser den tilgang til Microsoft 365. Hvis enheten oppfyller kravene, vil sluttbrukeren få tilgang til Microsoft 365-mobilappene installert på enheten. Hvis den ikke er kompatibel, vil en feilmelding med flere instruksjoner vises på skjermen.

Du kan sammenligne det med en restaurant. Hvis enheten har riktig reservasjon (compliance policy), slippes den inn av hovmesteren (Azure AD) slik at den kan bestille fra menyen (Microsoft 365 apper).

Policyene kommer i mange former som for eksempel:

 • Mengden minne eller lagringsplass som er tilgjengelig
 • Batterikapasitet
 • Versjon av OS
 • Aktivert passord
 • Apper som du har lastet ned og installert
 • Enhetens produsent og modellnummer

 

 

 

Conditional Access for Microsoft 365 kan brukes på både uadministrerte og administrerte enheter

Brukere av ikke-administrerte enheter kan forhindres fra å få tilgang til alle Microsoft 365-mobilapper, og administratorer kan oppfordre brukere til å registrere enhetene sine i SOTI MobiControl.

Brukeres tilgang til Azure AD-autentiserte bedriftsapper på alle iOS- og Android-enheter kan trekkes tilbake hvis en administrert enhet er mistet, stjålet, blir rootet, eller hvis SOTI MobiControl oppdager mistenkelig oppførsel.

Om du ønsker å se nærmere på SOTI MobiControl og Conditional Access, kontakt oss her.

 

 

  SOTI MobiControl og Conditional Access i Azure Active Directory

  Hva SOTI sier om Conditional Access:

  «Det er én ting for oss å teste ut nye funksjoner internt, men det er viktig å høre hva kundene har å si. Å tillate kunder å prøve Azure Active Directory Conditional Access fra Microsoft i SOTI MobiControl i et testmiljø sikrer at funksjonen fungerer i scenariene kundene trenger den til. Og det gir oss verdifull innsikt i justeringer og tweaks vi kan inkludere for å gjøre det enda mer effektivt. Siden dette er en integrert SaaS-løsning i skyen, var Microsoft i stand til å overvåke integreringsarbeidet vårt i sanntid og gi umiddelbare tilbakemeldinger for å forbedre ytelsen og skalerbarheten.» – Oscar Rambaldini, VP of Product Management hos SOTI.

   

   

   

   Zebra ET80 med tastatur forfra

   Hva Microsoft sier om Conditional Access:

   «Som et resultat av den konstante tilgangen til nye enheter og mer data i dagens miljø, er beskyttelse viktigere enn noen gang tidligere. Denne funksjonaliteten gjør det mulig for organisasjoner og trygt integrere tofaktorsystemer samlet på ett sted. MobiControl fra SOTI beskytter og sikrer mobile enheter, mens den skybaserte samarbeidsplattformen Microsoft 365 lar mennesker og team kommunisere, samarbeide og fullføre oppgaver mer effektivt. Å bruke SOTI MobiControl med Conditional Access til Microsoft 365 sikrer at de riktige personene og enhetene har tilgang til programmene, dokumentene og verktøyene de trenger.» – Steve Dispensa, VP of Product, Microsoft Endpoint Manager and Windows.

    

    

    

   SOTI MobiControl og Conditional Access i Azure Active Directory

   Sikre tilgang med SOTI MobiControl og Conditional Access

   Ta for eksempel følgende sensitive opplysninger som er lagret på en mobilenhet:

   • De sensitive kundedataene som du lagrer i Microsoft Excel kan beskyttes.
   • Leveringsplaner og produktdokumentasjon vises i en Microsoft PowerPoint-presentasjon for kundene til et transport- og logistikkselskap.
   • Microsoft Outlook brukes til å lage en e-posttråd der et selskaps priser og servicenivåer kan diskuteres.

    

   Denne typen data og informasjon må oppbevares trygt for enhver pris til enhver tid. Conditional Access til Microsoft 365-mobilapper, levert av SOTI MobiControl, garanterer at enhetene som appene og dataene lagres på, er i samsvar med bedriftens regler. Det gir et ekstra lag med sikkerhet og beskyttelse i en verden hvor blant annet enheter, data og arbeidere er i kontinuerlig bevegelse.

   Zebra ET80 ET85 sideveis bakfra

   Administrasjon og forvaltning

   SOTI MobiControl er et Mobile Device Management system som hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile enheter. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!