ClickCease

SOTI

Mer info

Enterprise Mobility Management (EMM) løsningen SOTI MobiControl er en løsning som ivaretar mobil sikkerhet og gir dere en enkel og brukervennlig plattform for oppsett og administrasjon av mobile enheter. I systemet finnes avanserte funksjoner for applikasjonshåndtering, innholdshåndtering, lokaliseringstjenester og fjernstyring.

Mer info

Mobil teknologi forandrer måten selskaper opererer ved å automatisere og eliminere manuelle og papirbaserte prosesser. Disse gammeldagse arbeidsmetodene forårsaker forsinkelser i dine operasjoner og gir nedetid på dine forretningskritiske mobile enheter.

SOTI One plattformen gjør mobile og IoT operasjoner enklere, smartere og mer pålitelige. Med sin suite av løsninger er dette den eneste plattformen din bedrift trenger.

Mer info

Å utvikle skreddersydde applikasjoner til din bedrift kan ta flere måneder og koste hundretusenvis av kroner. 64% av selskaper rapporterer om stort etterslep på utviklingssiden, og 37% melder om vanskeligheter med å få tak i nok utviklere.

Mer info

Nettverkstilkoblinger og applikasjoner er de ledende årsakene til feil på mobile enheter. Dette forårsaker nesten 2 timers nedetid per gang i gjennomsnitt. Forstyrrelser fra så lite som 1 applikasjon som ikke fungerer optimalt per skift, kan oversettes til store beløp brukt på support og fall i produktivitet per arbeider årlig.

Mer info

Kostnader tilknyttet mobile løsninger vokser år for år og er forventet å koste mer enn en halv billiard i 2022. Kun 1 av 5 selskaper har komplett innsyn i deres mobile enheter og applikasjoner for å sikre deres mobile operasjoner fungerer effektivt.

Mer info

Adopsjonen av IoT (Internet of Things) vokser i alle sektorer og industrier. Forbrukerelektronikk, detaljhandel, transport og logistikk, til og med helsevesenet ser fordelene. Organisasjoner nyttegjør IoT for å bli mer effektive, levere bedre kundeopplevelser, få innsikt, og forbedre avgjørelser om deres operasjoner. Men nedetid på forretningskritiske IoT-enheter kan skade en organisasjons kontroll over operasjoner og leder til tapt omsetning, effektivitet, og kan i værste fall sette menneskers liv i fare.

SOTI

SOTI er en ledende leverandør av innovative løsninger som reduserer kostnader og kompleksitet til forretningskritisk mobilitet og IoT. Tusenvis av selskaper over hele verden forventer SOTI skal sikre, forvalte og supportere deres mobile operasjoner. SOTI’s suksess de siste to årtiene har bygget sterke partnerskap med ledende mobile plattformsleverandører og hardwareprodusenter. Disse relasjonene gir dem unik innsikt i ny teknologi og trender. SOTI er en innovatør med en klar visjon, fokus og forpliktelse til forskning og utvikling. Dette har gjort dem til en markedsleder som leverer spennende og nye løsninger innenfor forretningsmobilitet. 

 

 

Nordic Mobility har valgt SOTI som vår primære løsning innenfor forretningsmobilitet. Alle deres produkter, fra SOTI MobiControl, til SOTI Snap er innenfor vårt hovedfokus. Vi leverer alt fra salg av lisenser, til konsulenttjenester. I Norden er vi blant de aller fremste på SOTI’s produktportefølje. Sjekk også vår nettbutikk for oversikt over alle produkter i vårt sortiment.

 

Kontakt

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625