ClickCease

SOTI Assist

SOTI Assist

SOTI Assist

Nettverkstilkoblinger og applikasjoner er de ledende årsakene til feil på mobile enheter. Dette forårsaker nesten 2 timers nedetid per gang  i gjennomsnitt.  Forstyrrelser fra så lite som 1 applikasjon som ikke fungerer optimalt per skift, kan oversettes til store beløp brukt på support og fall i produktivitet per arbeider årlig.

SOTI Assist er verdens første Help Desk løsning som er bygget fra grunnen og designet for mobile-first. Den inkluderer SOTI’s prisvinnende fjernstyringsteknologi. Dette gjør det enkelt og effektivt for teknikere å analysere, feilsøke og løse problemer hvor som helst, når som helst. SOTI Assist holder dine arbeidere i arbeid, og gir din brukerstøtte verktøyene de trenger for en behagelig og produktiv arbeidsdag. Trenger du hardware? Sjekk vår nettbutikk!

Fjernstyring

Støtter alle OS

Detaljerte logger

Intelligent Ticket Management

Mulighet for integrasjon mot SOTI ONE

Self-Service Portal

SOTI Assist

Verdens første mobile-first Help Desk løsning

Din mobile arbeidsstyrke er kritisk til selskapets suksess. SOTI Assist hjelper din brukerstøtte med å opprettholde en så produktiv arbeidsdag som mulig. Din brukerstøtte kan blant annet bruke fjernvisning og fjernstyring. De kan også utnytte den kraftfulle filsynkroniseringen for å rette problemer med enheter og apper på en rask og enkel måte.

SOTI Assist

Blant Skandinavias fremste på SOTI’s produkter

Nordic Mobility har mange års erfaring med bruk av SOTI’s produkter, spesielt SOTI MobiControl. Vi har satt opp alt fra små, enkle løsninger til noen av Skandinavias og Europas største. Dermed kan vi med trygghet si at vi er blant Skandinavias fremste på SOTI’s produktportefølje. Vi skreddersyr gjerne en løsning som passer for din bedrift.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625