ClickCease

SOTI Connect

SOTI Connect

SOTI Connect

Adopsjonen av IoT (Internet of Things) vokser i alle sektorer og industrier. Forbrukerelektronikk, detaljhandel, transport og logistikk, til og med helsevesenet ser fordelene. Organisasjoner nyttegjør IoT for å bli mer effektive, levere bedre kundeopplevelser, få innsikt, og forbedre avgjørelser om deres operasjoner. Men nedetid på forretningskritiske IoT-enheter kan skade en organisasjons kontroll over operasjoner og leder til tapt omsetning, effektivitet, og kan i værste fall sette menneskers liv i fare.

Økende avhengighet av IoT betyr økende kompleksitet rundt forvaltning. Dette inkluderer sikkerhet, fjernsupport, firmwareoppdateringer og enhetsanalyse. Hvordan forvalter du alle de forskjellige produsentene, modellene, firmwareversjoner og kommunikasjonsprotokoller i et standardisert  bedriftsnettverk?

SOTI Connect er en IoT forvaltningsløsning som gjør det mulig for selskaper å effektivt administrere de mange, og forskjellige, IoT-enhetene de bruker i sine operasjoner. Samtidig reduserer man Total Cost of Ownership. Gjennom en fleksibel, datadrevet arkitektur som supporterer alle store kommunikasjonsprotokoller, kan SOTI Connect raskt finne, konfigurere og rulle ut nye IoT-enheter, uansett hvilken produsent, hvilken modell eller hvilken firmware den bruker. SOTI Connect gir deg sanntids informasjon om enhetene, og lagrer dette for fremtidig analyse.

Single Point of Control

Håndterer mange formfaktorer

Dataanalyse

Rask utrulling

Redusert Total Cost of Ownership

Kontroller både "dumme" og "smarte" enheter

Nordic Mobility er stolt SOTI GOLD Level Partner. Vi har jobbet med SOTI's produkter i mange år og har både store og små selskaper i vår kundeliste. Med en SOTI GOLD Level Partner kan du forvente høy grad av kompetanse, leveringsdyktighet og tilgjengelighet.

Om du ønsker mer informasjon om SOTIs produkter vil vi du tar kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig løsning, hvordan du kommer i gang, og hvordan du best burde gå fram.

 

SOTI Connect

Administrasjon av printere og sensorer

Smarte enheter, som mobile og industriprintere og sensorer, gjør det mulig for bedrifter å automatisere, hente data, monitorere alle aspekter av deres IoT-utrullinger, og finne problemer før de oppstår. Gjennom et nettverk av IoT-enheter som kommuniserer med hverandre, har bedrifter redusert sine operasjonelle kostnader og økt produktiviteten til deres ansatte. Sjekk vår nettbutikk og finn de produktene du trenger.

SOTI Snap

Blant Skandinavias fremste på SOTI's produkter

Nordic Mobility har mange års erfaring med bruk av SOTI's produkter, spesielt SOTI MobiControl. Vi har satt opp alt fra små, enkle løsninger, til noen av Skandinavias og Europas største. Dermed kan vi med trygghet si at vi er blant Skandinavias fremste på deres produktportefølje. Vi skreddersyr gjerne en løsning som passer for din bedrift. Sjekk også vår nettbutikk for oversikt over alle produkter i vårt sortiment.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005