ClickCease

SOTI Identity

SOTI Identity

SOTI Identity

SOTI Identity gjør det mulig å få tilgang til SOTI ONE Platform`s portefølje av løsninger. Dette inkluderer SOTI MobiControl, SOTI Snap, SOTI XSight, SOTI Connect, med fler. SOTI Identity tilbyr sentralisert brukerautentisering, single-sign-on og håndtering av roller. Dette gjør det enkelt å ha tilgang til alle produkter fra SOTI.

SOTI Identity er en skybasert autentiseringstjeneste som validerer brukere for å bekrefte deres identitet og gi tilgang til SOTIs tjenester. Etter man har logget inn blir man møtt med en portal hvor alle tilgjengelige tjenester er representert. Om ønskelig kan man også integrere med Microsoft Azure Active Directory og andre Idp-løsninger. Alle innlogginger blir logget slik at man har oversikt over hvem som har gjort hva.

Single-sign-on

Tilgang til alle tjenester

Brukervennlig

Microsoft Azure AD

Integrasjon mot Idp-løsninger

Multifaktorautentisering

Nordic Mobility er stolt SOTI GOLD Level Partner. Vi har jobbet med SOTI's produkter i mange år og har både store og små selskaper i vår kundeliste. Med en SOTI GOLD Level Partner kan du forvente høy grad av kompetanse, leveringsdyktighet og tilgjengelighet.

Om du ønsker mer informasjon om SOTIs produkter vil vi du tar kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig løsning, hvordan du kommer i gang, og hvordan du best burde gå fram.

 

SOTI Identity

Funksjoner og muligheter

Når man logger inn i SOTI Identity får man opp alle registrerte tjenester på den aktuelle kontoen. Med single-sign-on trenger man bare å huske ett brukernavn og passord til alle tjenestene. For enda bedre sikkerhet kan man aktivere multifaktorautentisering via et engangspassord på epost og deretter gjennom Google Authenticator eller Duo Security. Ytterligere sikkerhet kan oppnås ved å integrere Microsoft Azure AD eller andre Idp-løsninger.

SOTI Snap

Blant Skandinavias fremste på SOTI's produkter

Nordic Mobility har mange års erfaring med bruk av SOTI's produkter, spesielt SOTI MobiControl. Vi har satt opp alt fra små, enkle løsninger, til noen av Skandinavias og Europas største. Dermed kan vi med trygghet si at vi er blant Skandinavias fremste på deres produktportefølje. Vi skreddersyr gjerne en løsning som passer for din bedrift. Sjekk også vår nettbutikk for oversikt over alle produkter i vårt sortiment.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005