ClickCease

SOTI Insight

SOTI Insight

SOTI Insight

Kostnader tilknyttet mobile løsninger vokser år for år og er forventet å koste mer enn en halv billiard i 2022. Kun 1 av 5 selskaper har komplett innsyn i deres mobile enheter og applikasjoner for å sikre deres mobile operasjoner fungerer effektivt.

SOTI Insight er en forretningsintelligent løsning som leverer analyse av apper, data, nettverk, lokasjon og operasjonsbruk. SOTI Insight gjør det enkelt for bedrifter å få innsyn i bedriftens mobile operasjoner. I vår nettbutikk finner du produktene du trenger!

Zero-Touch adopsjon

Out-of-the-Box Dashbord

Brukervennlige diagrammer

Intensive Care Unit

Rapporter

SOTI One integrasjon

SOTI Insight

Funksjoner og muligheter

Distribuer automatisk SOTI Insight agenten som en pakke i SOTI MobiControl for enkel utrulling til alle dine mobile enheter. Når den er installert vil agenten automatisk adopteres til SOTI Insight. Brukeren trenger ikke involveres på noe steg av prosessen. Hent verdifull informasjon fra store grupper med mobile enheter i løpet av minutter. Dette vil gi deg informasjonen du trenger for å fatte korrekt beslutning om dine forretningskritiske mobile operasjoner.

SOTI Snap

Blant Skandinavias fremste på SOTI's produkter

Nordic Mobility har mange års erfaring med bruk av SOTI's produkter, spesielt SOTI MobiControl. Vi har satt opp alt fra små, enkle løsninger, til noen av Skandinavias og Europas største. Dermed kan vi med trygghet si at vi er blant Skandinavias fremste på deres produktportefølje. Vi skreddersyr gjerne en løsning som passer for din bedrift. Sjekk også vår nettbutikk for oversikt over alle produkter i vårt sortiment.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625