ClickCease

SOTI MobiControl

SOTI MobiControl

SOTI MobiControl

Enterprise Mobility Management (EMM) løsningen SOTI MobiControl er en løsning som ivaretar mobil sikkerhet og gir dere en enkel og brukervennlig plattform for oppsett og administrasjon av mobile enheter. I systemet finnes avanserte funksjoner for applikasjonshåndtering, innholdshåndtering, lokaliseringstjenester og fjernstyring. Det har også avanserte sikkerhetsfunksjoner, som gjør det mulig å ha full kontroll over hvem som bruker dine mobile enheter og hvordan de bruker dem. I vår nettbutikk får du god oversikt over relevante produkter SOTI MobiControl kan administrere.

 

SOTI tar kompleksiteten ut av Enterprise Mobility. Med SOTI får du en rekke løsninger og funksjoner som effektiviserer bedriftens daglige drift, og har støtte for alle produsenter og operativsystemer. SOTI rapid deployment gir raskere utrulling, med mindre arbeid og færre feil. Deres intuitive brukergrensesnitt gjør det enkelt å håndtere en stor mengde enheter gjennom et enkelt grensesnitt.

Multi-OS support

Fjernstyring

Brukervennlig applikasjonsforvaltning

SOTI surf - egen sikker nettleser

Mulighet for integrasjon mot SOTI ONE Platform

Asset Management - full kontroll

Nordic Mobility er stolt SOTI GOLD Level Partner. Vi har jobbet med SOTI's produkter i mange år og har både store og små selskaper i vår kundeliste. Med en SOTI GOLD Level Partner kan du forvente høy grad av kompetanse, leveringsdyktighet og tilgjengelighet.

Om du ønsker mer informasjon om SOTIs produkter vil vi du tar kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig løsning, hvordan du kommer i gang, og hvordan du best burde gå fram.

 

SOTI MobiControl

Markedsleder blant 

EMM-løsninger

Enterprise Mobility-bransjen er i kontinuerlig utvikling, og SOTI vil alltid være oppdatert med nye enheter og nye funksjoner og den nyeste teknologien. Dette gjør SOTI til markedets beste EMM-løsning.

Mobile Device Management

Blant Skandinavias fremste på SOTI MobiControl

Nordic Mobility har mange års erfaring med bruk av SOTI MobiControl. Vi har satt opp alt fra små, enkle løsninger til noen av Skandinavias og Europas største MobiControl-løsninger. Dermed kan vi med trygghet si at vi er blant Skandinavias fremste på Mobile Device Management. Vi skreddersyr gjerne en løsning som passer for din bedrift.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005