ClickCease

SOTI ONE Platform

Om 

SOTI ONE Platform

Mobil teknologi forandrer måten selskaper opererer ved å automatisere og eliminere manuelle og papirbaserte prosesser. Disse gammeldagse arbeidsmetodene forårsaker forsinkelser i dine operasjoner og gir nedetid på dine forretningskritiske mobile enheter.

SOTI ONE Platform gjør mobile og IoT operasjoner enklere, smartere og mer pålitelige. Med sin suite av løsninger er dette den eneste plattformen din bedrift trenger.

Systemet består av løsninger som hjelper din bedrift med forvaltning, app-utvikling, brukerstøtte, forretningsanalyse og IoT. Det er en komplett løsning for mobilitet i selskaper av alle størrelser. I vår nettbutikk finner du god oversikt over alle produkter i vårt sortiment.

SOTI Snap

SOTI MobiControl

SOTI Insight

SOTI Assist

SOTI Connect

Nordic Mobility er stolt SOTI GOLD Level Partner. Vi har jobbet med SOTI's produkter i mange år og har både store og små selskaper i vår kundeliste. Med en SOTI GOLD Level Partner kan du forvente høy grad av kompetanse, leveringsdyktighet og tilgjengelighet.

Om du ønsker mer informasjon om SOTIs produkter vil vi du tar kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig løsning, hvordan du kommer i gang, og hvordan du best burde gå fram.

 

Hva er det

Komplett mobilitetsløsning for Enterprise Mobility

SOTI ONE Platform består av alle produktene til det kanadiske selskapet SOTI. De er en ledende innovatør innenfor Enterprise Mobility. Deres mål er å redusere kostnader og kompleksiteten til forretningskritisk mobilitet. Dette gjør de med sin produktportefølje av banebrytende løsninger.

SOTI Snap

Blant Skandinavias fremste på SOTI's produkter

Nordic Mobility har mange års erfaring med bruk av SOTI's produkter, spesielt SOTI MobiControl. Vi har satt opp alt fra små, enkle løsninger, til noen av Skandinavias og Europas største. Dermed kan vi med trygghet si at vi er blant Skandinavias fremste på deres produktportefølje. Vi skreddersyr gjerne en løsning som passer for din bedrift. Sjekk også vår nettbutikk for oversikt over alle produkter i vårt sortiment.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005