ClickCease

SOTI Snap

SOTI Snap

SOTI Snap

Å utvikle skreddersydde applikasjoner til din bedrift kan ta flere måneder og koste hundretusenvis av kroner. 64% av selskaper rapporterer om stort etterslep på utviklingssiden, og 37% melder om vanskeligheter med å få tak i nok utviklere.

SOTI Snap er en kryssplattform Mobile App Development løsning bygget for bedrifter. Løsningen gjør det mulig for bedrifter å bygge de appene de trenger kjapt og effektivt, uten å trenge spesialiserte ressurser. Hvem som helst kan lage en app ved å aktivere de funksjonene de trenger slik at bedrifter kan pilotere og distribuere apper på minutter eller timer, ikke dager eller uker. SOTI Snap tar kostnaden, kompleksiteten og kodingen ut av mobil apputvikling for din bedrift.

Dra og slipp widgets

Bygg og distribuer apper umiddelbart

Skybasert

Automatiser datainnhenting

Støtter Rich Media

Innebygd integrasjon

Nordic Mobility er stolt SOTI GOLD Level Partner. Vi har jobbet med SOTI's produkter i mange år og har både store og små selskaper i vår kundeliste. Med en SOTI GOLD Level Partner kan du forvente høy grad av kompetanse, leveringsdyktighet og tilgjengelighet.

Om du ønsker mer informasjon om SOTIs produkter vil vi du tar kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig løsning, hvordan du kommer i gang, og hvordan du best burde gå fram.

 

SOTI Snap

Funksjoner og muligheter

Å utvikle en app i SOTI Snap er så enkelt som å dra og slippe de elementene du ønsker, der du ønsker dem. Lag prototyper raskt og enkelt. Når appen er klar kan du enkelt distribuere dem til dine mobile enheter for å fastsette deres ROI.

SOTI Snap

Blant Skandinavias fremste på SOTI's produkter

Nordic Mobility har mange års erfaring med bruk av SOTI's produkter, spesielt SOTI MobiControl. Vi har satt opp alt fra små, enkle løsninger, til noen av Skandinavias og Europas største. Dermed kan vi med trygghet si at vi er blant Skandinavias fremste på deres produktportefølje. Vi skreddersyr gjerne en løsning som passer for din bedrift. Sjekk også vår nettbutikk for oversikt over alle produkter i vårt sortiment.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005