ClickCease

SOTI XSight

SOTI XSight

SOTI XSight

Nedetid på mobile enheter er kostbart og resulterer i misfornøyde kunder og frustrerte ansatte. Mangel på innsyn i enhetens ytelse er også et problem. Blir forretningskritiske apper brukt som forventet? Fører ineffektivitet til uplanlagte utgifter? Oppnår du målene i mobilstrategien din?

SOTI XSight er verdens første diagnostic intelligence og supportløsning. Den integreres med SOTI MobiControl for å gi deg full kontroll, og gir ekstra ytelse i form av analyse, support og administrasjon. Dette er verktøy man trenger for å effektivisere virksomhetskritiske mobile operasjoner.

Med SOTI XSight kan du ta opp lyd og video, ta screenshots, lage snapshots som du legger til i en sak, og tegne på skjermen via remote control. Du kan analysere batterihelse for å optimalisere ytelse og minimere kostnader. SOTI XSight viser deg hvilke apper som blir brukt, og hvilke som blir ignorert, og man kan se hvilke apper og prosesser som bruker mer eller mindre data enn forventet.

 SOTI XSight gir deg et profesjonelt support- og ticketingsystem samtidig som den gir innsikt og business intelligence. Det sikrer din investering og en bedre arbeidshverdag.

Avansert diagnostikk

Operational intelligence

Automatisert monitorering

Incident management

Integrasjon mot SOTI MobiControl

Remote control

Nordic Mobility er stolt SOTI GOLD Level Partner. Vi har jobbet med SOTI's produkter i mange år og har både store og små selskaper i vår kundeliste. Med en SOTI GOLD Level Partner kan du forvente høy grad av kompetanse, leveringsdyktighet og tilgjengelighet.

Om du ønsker mer informasjon om SOTIs produkter vil vi du tar kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med å finne riktig løsning, hvordan du kommer i gang, og hvordan du best burde gå fram.

 

SOTI XSight

Fiks problemer raskere

Med SOTI XSight kan du fjernstyre alle dine mobile enheter. Dine supportmedarbeidere kan feilsøke som om de hadde enheten i hånden. Man kan tegne på skjermen for å illustrere løsninger for sluttbruker. Med SOTI Xsight kan man ta opp lyd og video for å dokumentere problemer i en ticket. Ticketen kan man dele med kollegaer for ytterligere hjelp. Man kan laste filer både opp og ned som for eksempel logger og enhetsdata. Og det integrerte ticketingsystemet gjør at man til enhver tid har full kontroll over alle supporthenvendelser.

SOTI Assist

Blant Skandinavias fremste på SOTI’s produkter

Nordic Mobility har mange års erfaring med bruk av SOTI’s produkter, spesielt SOTI MobiControl. Vi har satt opp alt fra små, enkle løsninger til noen av Skandinavias og Europas største. Dermed kan vi med trygghet si at vi er blant Skandinavias fremste på SOTI’s produktportefølje. Vi skreddersyr gjerne en løsning som passer for din bedrift.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005