ClickCease

Tjenester

Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Mer info

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Mer info

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Mobile Device Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

Mer info

Vi selger håndterminaler, robuste nettbrett, etikettskrivere, strekkodelesere og mange andre produkter. Vi har også kompetanse på produktene slik at du kan være trygg på å få hjelp om du trenger.

Nettbutikk

Mer info

I vår nettbutikk vil du finne hele produktsortimentet til Zebra Technologies og Honeywell, samt flere spesialiserte produsenter. Vi tilbyr håndterminaler, etikettskrivere, RFID-produkter og mye mer.

Mer info

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap med spesialfelt innenfor Mobile Device Management. Vi har laget flere nytteapper med helt spesiell funksjonalitet for bedrifter. Vi har stadig nye apper til utvikling da vi ser behovet for spesialiserte apper på tvers av vertikaler og bransjer.

Mer info

Vi kan hjelpe deg med alle dine utfordringer, enten du trenger hjelp med pre-sale, priser på hardware, teknisk support, feilsøking eller vil diskutere mulige løsninger. Uansett omfang av dine problemstillinger kan vi være en god støtte og sparringspartner. Sammen kommer vi frem til de beste løsningene for din bedrift.

Tjenester

Nordic Mobility er et konsulenthus med tilknyttede tjenester og nettbutikk. Med lang erfaring i Enterprise Mobility-bransjen kan vi hjelpe deg med alt fra Enterprise Mobility Management til prosjektledelse og rådgivning. Vi ønsker å skape bedre digitale arbeidsprosesser for din bedrift, gjennom en rekke smarte systemer, apper og tjenester.

 

 

Vi er også forhandler av produkter fra anerkjente leverandører som Zebra Technologies, og Honeywell. Våre konsulenter har høy kompetanse på det meste innen hardware, håndterminaler, smarttelefoner, nettbrett med mer, og kan derfor bistå med tjenester, service og support på alle produkter.

 

Kontakt

Mobile Device Management

Mobile enheter spiller en viktig rolle i driften til mange virksomheter, og administrasjon av et betydelig antall enheter kan fort bli tid- og ressurskrevende. Mobile Device Management er et system som muliggjør enkel administrasjon av mobile enheter. Da oppdateres og forvaltes dine smarttelefoner, nettbrett, håndterminaler og lignende i ett og samme system.

Installasjon og design

Vi kan installere og designe en MDM-installasjon fra begynnelsen, eller hjelpe deg videre med det du har i dag. Andre alternativer er hosted, eller cloud.

Forvaltning

Når installasjonen er på plass må den forvaltes. Vi forvalter alt fra Skandinavias største installasjoner, til små installasjoner for mindre bedrifter. 

Mulit-OS

Våre konsulenter kan alle relevante operativsystemer, inkludert eldre OS som Windows Mobile og Windows CE. Har du fremdeles en flåte med eldre håndterminaler, en blanding av nytt og gammelt, eller har tatt steget inn i den nye generasjonen med operativsystemer, er vi rett selskap for deg.

Mobilt utviklingskonseptbilde. Isometrisk mobiltelefon med futuristisk brukergrensesnitt og lag med applikasjoner.
Servicekonsept tegnet på tavle med hvitt og gult kritt

Forvaltningstjenester

Nordic Mobility kan forvalte, administrere, oppdatere og håndtere hele din mobile flåte. Det kan være håndterminaler, smarttelefoner, nettbrett eller annet utstyr på tvers av flere forskjellige operativsystem.

Oppdatering av apper

Uansett hvilken forvaltningsmodell du har valgt, kan vi bistå og ta ansvaret for distribusjon og oppdatering av apper. 

Oppdatering av sikkerhetspatcher

Sikkerhet har aldri vært viktigere enn det er i dag. Konsekvensen av sikkerhetsbrudd kan være enorm. La oss hjelpe deg med hele prosessen når du skal oppgradere!

Forvaltning av terminalflåten

Det er mange elementer som til sammen utgjør en effektiv, og sikker Enterprise Mobility løsning. Vi kan alle detaljene som må til for en smidig og problemfri hverdag.

Android Enterprise

«Android Enterprise» gir deg et standard sett med funksjoner i Mobile Device Management-systemer, på tvers av produsenter. Uansett om man bruker Sony, Zebra Technologies, Honeywell eller Samsung, skal man få samme, brukervennlige opplevelse av forvaltningen av sine enheter.

Lik konfigurasjon på tvers av modeller og produsenter

En av Android Enterprises største fordeler er lik konfigurasjon på tvers av modeller og produsenter. Det betyr du kan bruke en konfigurasjon enten det er mobile enheter fra Zebra Technologies, Honeywell eller Bluebird. 

Fire metoder for innrullering

Android Enterprise tilbyr fire forskjellige måter å innrullere enheter, i tillegg til produsentenes egne metoder. Velg mellom NFC, skanning av QR-kode, DPC eller Zero-touch.

Fire forvaltningsmodeller

Android Enterprise fungerer for alle scenarioer. Du kan velge mellom fire forvaltningsmodeller fra egen arbeidsprofil for å skille privat og jobb, til singel use hvor man låser ned hele enheten og gir kun tilgang til det man har konfigurert.

Android Enterprise illustrasjon av work profile
Mobilt utviklingskonseptbilde. Isometrisk mobiltelefon med futuristisk brukergrensesnitt og lag med applikasjoner.

Apputvikling

Nordic Mobility har flere nytteapper med spesiell funksjonalitet beregnet på bedrifter. Om du har en idè til en app, er vi behjelpelig med utviklingstjenester, prosjektledelse og samarbeid.

Nytteapper

Våre nytteapper er laget for bedrifter. De består av spesialisert funksjonalitet for å gjøre hverdagen til IT-avdelingen og sluttbruker enklere og mer effektiv. 

Utviklingstjenester

Har din bedrift en utfordring som kan løses med en eller flere apper? Vi kan hjelpe deg å realisere idèen! Vi tilbyr både apputvikling og forvaltning.

Konsulenttjenester

Våre konsulenter er spesialiserte innenfor Enterprise Mobility. Vi kan hele prosessen fra innkjøp, til forvaltning og rutiner. Ta oss med tidlig i prosessen for valg av hardware, forvaltningsmodell og livssyklus.

Enterprise Mobility

Vi hjelper deg med Enterprise Mobility. Våre konsulenter har dyp innsikt og den tekniske ferdigheten som trengs for et vellykket prosjekt.

Tjenester

Nordic Mobility kan hjelpe deg med stagingoppsett, feilsøking, installasjon, design, re-design med mer. Ta kontakt med oss for tips og råd om hvordan vi mener en Enterprise Mobility løsning skal være for best effektivitet til rimeligst pris.

Forvaltning

Om ønskelig kan vi ta ansvar for hele din flåte av mobile enheter. Vi sørger for oppdatering av apper, testing, oppgraderinger av OS og oppdatering av sikkerhetspatcher. 

Konsulent diskuterer IT-løsning med kunde på nettbrett

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005