ClickCease

Android Enterprise

Android Enterprise

Hva er Android Enterprise

Android Enterprise gir deg et standard sett med funksjoner i Mobile Device Management-systemer, på tvers av produsenter. Uansett om man bruker Sony, Zebra Technologies, Honeywell eller Samsung, skal man få samme, brukervennlige opplevelse av forvaltningen av sine enheter. Vi har spisskompetanse på SOTI MobiControl.

Systemet er en relansering av det som tidligere het «Android for Work», som ble laget i 2014. «Android for Work» ble lansert av Google, som ønsket å tilby et system der bedrifter kan forvalte og administrere mobile enheter. Da «Android for Work» ble relansert som Android Enterprise i 2018, var tanken at dette systemet vil være standarden i overskuelig fremtid. 

Android Enterprise illustrasjon av work profile

Fordeler

Android Enterprise – fordeler

Fordelene med Android Enterprise er mange. Først og fremst får du lik konfigurasjon på tvers av modeller fra alle produsenter, slik at det ikke lenger spiller noen rolle om man bruker Sony, HTC eller Nokia. Forvaltningen av enhetene vil foregå på samme måte, med samme, gode funksjonalitet.

For å distribuere apper kan du enten bruke den tradisjonelle måten med utrulling via MDM-systemet, eller bruke en egen, eksklusiv Google Play for din bedrift. Appene blir installert stille i bakgrunnen for å ikke forstyrre brukeren med unødvendige spørsmål om de ønsker å oppdatere og hvilke tillatelser de godtar. Kravet til egen Google-konto per enhet er fjernet i Android Enterprise, og fire metoder for innrullering og forvaltning er videreført.

4 x 4

Innrullering og forvaltning

NFC – sett en «Master»-enhet inntil en ny enhet, og den blir automatisk innrullert

QR-kode – skannes under førstegangs oppsett

DPC – skriv inn en kode istedenfor e-post på Google-konto

Zero-touch – koble til et nettverk, resten går automatisk

 

 

Work profile – man skiller mellom private apper som bruker styrer selv, og arbeidsapper som administrator styrer

Work managed – man låser enheten og gir kun tilgang til det administrator tillater

Single use – man låser enheten helt, i kioskmodus, og gir kun tilgang til det administrator tillater

Work managed på fully managed device – samme som work profile, men administrator styrer både private og arbeidsapper

Om

Nordic Mobility og Android Enterprise

Med Android Enterprise og Nordic Mobility får du kontroll over alle dine Android-enheter, enten det er smarttelefoner, nettbrett, eller PDAer på lageret eller i butikken. Bruker du i tillegg SOTI MobiControl som MDM-system, får du det du trenger for å låse ned enheter, fjernslette, skille mellom privat og jobb, og mye mer. Dette gir en bedre og mer effektiv arbeidshverdag. Sjekk vår nettbutikk for oversikt over alle produkter i vårt sortiment. Ønsker du mer informasjon om «Android Enterprise» kan du kontakte oss her. 

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005