Forvaltning

Om

Forvaltning

Nordic Mobility kan forvalte, administrere, oppdatere og håndtere hele din mobile flåte av enheter. Det kan være PDAer, smarttelefoner, håndterminaler, nettbrett eller annet utstyr på tvers av flere forskjellige operativsystem. Om ditt selskap mangler kunnskapen eller ressursene, stiller vi med det som er nødvendig. Vi kan utføre alt fra feilsøking til administrasjon av reparasjonsrutiner. Ved å velge oss som din forvaltningspartner, velger du en solid aktør med mange års erfaring fra de største Mobility Enterprise-prosjektene i Skandinavia. 

SOTI MobiControl

Mobil enhetsflåte

Reparasjonsrutiner

Stagingrutiner

Utrulling

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625