ClickCease

Forvaltning

Om

Forvaltning

Forvaltning av Enterprise Mobility blir mer og mer populært desto mer avanserte valgmuligheter man får. Faget blir mer komplisert for hvert år, med et utall produsenter av maskinvare og operativsystemer. Forvaltningsmodellene man kan velge mellom er et fag i seg selv, fra helt åpne løsninger, til lukkede systemer hvor man kun gir tilgang til det aller mest nødvendige. Alle bedrifter har forskjellige behov slik at hver installasjon blir unik på sin egen måte.

Forvaltning er enkelt om man velger Nordic Mobility som partner. Da tar vi ansvaret for å finne korrekt modell som passer dere best. Bruk oss som rådgiver og få korrekt fokus på Enterprise Mobility. Sjekk også vår nettbutikk for oversikt over alle produktene i vårt sortiment.

Vi fokuserer på Enterprise Mobility Management. Dette gir deg total kontroll over alle dine mobile enheter, gjennom hele deres livssyklus. På denne måten beskytter du bunnlinjen og får en behagelig administrativ hverdag.

Nordic Mobility kan forvalte, administrere, oppdatere og håndtere hele din mobile flåte av enheter. Det kan være smarttelefoner, håndterminaler, nettbrett eller annet utstyr på tvers av alle formfaktorer og operativsystemer. Om ditt selskap mangler kunnskapen eller ressursene, stiller vi med det som er nødvendig.

Vår forvaltning av ditt Enterprise Mobility Management system og mobile flåte av enheter vil gjøre din hverdag enklere, med færre problemer og bekymringer. Vi forvalter og sørger for sikkerhet med sikkerhets- firmware- og operativsystemoppdateringer. Du vil få god oversikt over alle enheter, delt opp i en logisk struktur, i Enterprise Mobility Management systemet. På denne måten kan du og dine ansatte enkelt ha struktur på alt utstyr, uansett hvor det måtte befinne seg. Oppdateringer av apper ordner vi, til angitt tidspunkt, slik at ikke den daglige driften blir berørt.

Forvaltning av Nordic Mobility skal være enkelt for deg som kunde. Vi kan utføre alt fra feilsøking til administrasjon av reparasjonsrutiner. Ved å velge oss som din forvaltningspartner, velger du en solid aktør med mange års erfaring fra de største Mobility Enterprise-prosjektene i Skandinavia.

SOTI MobiControl

Mobil enhetsflåte

Reparasjonsrutiner

Stagingrutiner

Utrulling

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005