ClickCease

Microsoft Intune

Intune

Microsoft Intune

Tidligere, når bedrifter så etter måter å tilby et fleksibelt arbeidsmiljø til sine ansatte, måtte IT-avdelingen konsolidere maskinvareadministrasjonen med ett enkelt console. Med tanke på dette målet lanserte Microsoft i 2011 Intune skytjenesten for å hjelpe bedrifter med å håndterede grunnleggende behov for mobilitetsadministrasjon i bedrifter. Senere ble Microsoft Intune Endpoint Management Platform (UEM) kombinert med Center Configuration Manager for å gi brukere tilgang til begge systemene.

La oss se nærmere på detaljene og finne ut hva Microsoft Intune er og hvordan det fungerer. Ta også en titt på nettbutikken vår hvor du finner robuste håndterminaler, nettbrett og annen hardware Microsoft Intune kan administere.

 

Hva er Microsoft Intune

Microsoft Intune er en skybasert EMM (Enterprise Mobility Management) tjeneste. Intune hjelper bedrifter administrere mobile enheter som brukes av de ansatte. Den avanserte teknologien sikrer alle apper og enheter ansatte bruker er i samsvar med selskapets sikkerhetspolicyer.

Som en del Enterprise Mobility Management i bedrifter hjelper Microsoft Intune bedrifter med å administrere deres mobile miljø. Ved å tilby sikker forvaltning bistår Intune ansatte med å holde produktiviteten oppe og sikre bedriftsdata og informasjon.

Noen av de viktigste funksjonene i Microsoft Intune inkluderer:

• Appdistribusjon
• Ekstern wipe
• Håndhevelse av datakryptering
• Sporing av enheter
• Asset Management
• Håndhevelse av passord

 

 

 

Multi-OS support

Sikker tilgang til data

Brukervennlig applikasjonsforvaltning

BYOD

God IT-opplevelse

Asset Management - full kontroll

Microsoft Intune

Slik fungerer Microsoft Intune for bedrifter

Microsoft Intune en innovativ måte å holde dine ansatte beskyttet, samtidig som de overholder sikkerhetspolicyer og produktivitet. Intune passer bedrifter i alle størrelser, fra små oppstartsbedrifter, til store etablerte bedrifter med mange mobile enheter. Microsoft Intune vil sørge for kontroll over tilgang til viktige bedriftsdata.

Uavhengig av enhetene de ansatte bruker, kan du bruke Microsoft Intune til å gi fleksibilitet for å sikre data. Ved hjelp av en enhetlig mobil løsning kan Microsoft Intune sikre Windows-, Android-og  macOS-enheter.

Kvinne berører et globalt kommunikasjonsnettverk

Mobile Device Management

Fordeler

Sikker tilgang til data og e-post via Office 365

Gjennom Microsoft Enterprise Mobility og Intune kan bedriften din dra nytte av løsninger for betinget tilgang. Det er en flott måte å sikre ingen app eller enhet får tilgang til Office 365 uten å overholde selskapets krav eller sikkerhetspolicyer.
Om du har en policy på plass, trenger ansatte multifaktor autentisering for å få tilgang til bedriftens data. Med mindre ansatte har denne godkjenningen, tillater ikke Microsoft Intune EMS å bruke den. De må oppfylle kravene for å få tilgang til bedriftsdata.

 

BYOD

Bring-Your-Own-Device (BYOD) stiger i popularitet. BYOD tilbyr en smart løsning hvis ansatte ikke ønsker å bære flere mobile enheter. Microsoft Intune tilbyr BYOD med en sikker tilnærming for å få ansatte innrullert. Den administrerer alle apper med bedriftsdata for å sørge for data ikke kommer på avveie.

 

Tilbyr god IT-opplevelse

Med Microsoft Intune kan du beskytte data og administrere andre operasjoner uten tradisjonelle kontainer apper. Du har betinget tilgang til å kombinere kraften i Azure Active Directory og Intune. Du kan enkelt definere policyer med kontroller på appnivå, enheter og plassering.
Alt i alt er Microsoft Intune en enkel og rask løsning for å løse sikkerhetsproblemene på arbeidsplasser. Bedrifter kan ha fleksibilitet i hvordan de håndterer mobil produktivitet.

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625