Konsulenttjenester

Om

Konsulenttjenester

Våre konsulenter kan hjelpe deg med alt fra førstegangsoppsett av enheter til re-design av hele ditt MDM-system. Vi har spesialisert oss på SOTI og deres produktportefølje med alt fra Mobile Device Management til Rapid App Deployment systemer. 

Vi forvalter også hele flåter med mobile enheter for våre kunder. Da overlater du konfigurasjon, feilsøking, rutiner og reparasjoner til oss, mens du fokuserer på hva du kan best.

Om du trenger hjelp med feilsøking kommer vi gjerne ut til din lokasjoner, eller er behjelpelig via fjernstyring. 

Spør oss om Enterprise Mobility! Det er dette vi kan, vi arbeider ikke med annet.

Førstegangsoppsett av enheter

SOTI MobiControl

SOTI ONE

Forvaltning

Rådgivning

Feilsøking

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

216 37 625