ClickCease

Konsulenttjenester

Om

Konsulenttjenester

Enterprise Mobility er et komplisert fag med mange mulige varianter av systemer. Nordic Mobility har konsulenter som er spesialister og kan hjelpe deg med alt fra førstegangsoppsett av enheter til re-design av hele ditt Enterprise Mobility Management system. Vi har et spesielt fokus Enterprise Mobility Management fra flere leverandører og avanserte analysesystemer. Enterprise Mobility Management gir total kontroll over alle mobile enheter, uansett formfaktor og operativsystem. I kombinasjon med Android Enterprise er dette, etter vår mening, en av de beste forvaltningsmodellene man kan ha til mobile enheter, enten det er smarttelefoner, håndterminaler eller nettbrett. Vi har produkter fra mange leverandører i vår nettbutikk.

Vi forvalter hele flåter med mobile enheter for våre kunder. Da overlater du konfigurasjon, feilsøking, rutiner og reparasjoner til oss, mens du konsentrere deg om hva dere kan best. Vi følger med på nyheter og sørger for en oppdatert, effektiv og sikker installasjon. Firmwareoppdateringer, OS-oppdateringer, oppdatering av apper og Asset Management, vi ordner alt for deg.

Nordic Mobility fungerer også som rådgiver til kunder som klarer mye selv. Da har dere selv noe ekspertise, mens våre konsulenter kommer med råd og veiledning når dere har behov for det. På denne måte investerer dere selv i kompetanse, og velger å ta ansvar for hoveddelen på egen hånd. Nordic Mobility er bare en telefonsamtale unna om det skulle være behov. Om du trenger hjelp med feilsøking kommer vi gjerne ut til din lokasjon, eller er behjelpelig via fjernstyring.

Konsulentene til Nordic Mobility er sertifisert på alle relevante løsninger, fra hardware til Android Enterprise. Sertifiseringen må vedlikeholdes og tas minst en gang hvert år. Det sørger for oppdatert og relevant kompetanse til enhver tid. For deg som kunde betyr det du alltid vil få siste tilgjengelige teknologi fra våre konsulenter.

Spør oss om Enterprise Mobility! Det er dette vi kan, vi arbeider ikke med annet. Som vi sier, det er bedre å være veldig god på en ting, enn ok på mange.

Spesialister på Enterprise Mobility Management

EMM fra flere leverandører

Få kontroll over dine mobile enheter

Vi kan forvalte hele din mobile flåte

Rådgivning

Feilsøking

REFERANSER

Hva andre sier om oss

Med hjelp fra Nordic Mobility har vi strømlinjeformet våre daglige operasjoner, utrullinger og opplever økt effektivitet.

Pål Hamborg

NorgesGruppen

Nordic Mobility har laget og designet vår MDM-løsning basert på SOTI MobiControl. Dette løste de på en meget god måte, noe som har gitt oss en ny hverdag i forhold til tidligere.

Knut Rognhaug

Coop Norge SA

Nordic Mobility is one of the most experienced companies in the Nordics. Their knowledge of our product portfolio is impressive.

Stefan Spendrup

SOTI

Vi har fått hjelp av Nordic Mobility i forbindelse med vårt MDM-system SOTI MobiControl. De har laget alt fra staging, til mappe- og profiloppsett på en god og smart måte.

Christopher James Hermanstad

Avinor

Kontakt oss i dag

Kontor

Biskop Gunnerus' gate 14
0185 Oslo

Ring oss

310 95 005