20

MARS, 2019

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap. Er du på jakt etter spesialisert hardware til din bedrift? Kontakt oss for tips og råd.

1. Ruggede nettbrett gir lavere TCO (Total Cost of Ownership)

Ruggede nettbrett har typisk en lavere Total Cost of Ownership. De koster som regel mer her og nå, men over en tidsperiode på 3 – 5 år, vil kostnaden ved kjøp, vedlikehold og administrasjon av et forbrukerbasert nettbrett, være høyere enn et robust og spesialisert nettbrett. Du får også andre fordeler som lengre levetid og færre reparasjoner.

En mann kledd i blått bruker zebra et55 nettbrett med håndstropp

2. Ruggede nettbrett og tilbehør

Ruggede nettbrett har nesten alltid en lang liste med tilbehør. Dette gjør utstyret mer allsidig i arbeidsdagen ved å kunne tilby alt fra ladeutstyr, RFID-lesere og ekstra batterier. Forbrukerbasert hardware har som regel mindre utvalg, og mange ganger må man ta til takke med uorginalt tilbehør.

Zebra ET50 nettbrett tablet faller i gulvet på et lager med bena til mann ved siden av

3. Ruggede nettbrett og serviceavtaler

De fleste produsenter tilbyr serviceavtaler som dekker stort sett alt som kan skje med et robust nettbrett i løpet av dens livstid. Betal en pris nå, og alle fremtidige reparasjoner er gratis. Det gir trygghet i budsjettsammenheng og man slipper uforutsette utgifter.

Zebra ET50 og ET55 nettbrett tablet ekstra batteri for raskt bytte i produksjon

4. Batterier

Ruggede nettbrett har som regel svært gode, utbyttbare batterier. De er designet for et hardt liv, lange skift og tøft bruk. Man trenger ikke sende nettbrettet på reparasjon for å bytte batteriet, eller i verste fall hele nettbrettet.

5. Oppsett og forvaltning

Produsenter av robuste nettbrett har gjerne tett samarbeid med Mobile Device Management selskaper som SOTI. Dette samarbeidet gjør konfigurasjon, oppsett, og ikke minst vedlikehold mye enklere enn låste økosystemer. Dette er gjerne noe man ikke tenker på ved innkjøp, men så fort utstyret kommer inn døren og det skal settes opp, vil man se åpenbare utfordringer med alt fra initielt oppsett, til endring av konfigurasjon ute i feltet.

Sjåfør i blå skjorte bruker Zebra ET55 nettbrett tablet på panseret til en hvit lastebil
Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap. Er du på jakt etter ruggede nettbrett til din bedrift? Kontakt oss for tips og råd.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!