ClickCease
20

MARS, 2019

5. Hvor robuste truckterminaler trenger du?

Skal truckterminalen brukes inne, ute, eller begge deler? Skal den brukes på fryselager? Skal den brukes på lager, fabrikk, eller annet sted? Er det mye støv der den skal brukes? Desto mer fleksibel du ønsker truckterminalen skal være, desto mer må du budsjettere. En truckterminal som oppfyller alle vilkår er som regel et kvalitetsprodukt man kan forvente lang levetid av.

4. Hvor tunge applikasjoner skal du kjøre på truckterminalen?

Skal du kjøre en enkel telnet applikasjon, eller skal den kjøre flere applikasjoner samtidig? Er applikasjonene tunge, med mye grafikk og andre prosesser som trenger rask hardware? En enkel analyse, med vekt på bedre hardware enn nødvendig per i dag, vil spare deg for mye arbeid i årene som kommer. Et Enterprise Mobility Management system som SOTI MobiControl vil også være en god investering i forhold til forvaltning, oppdateringer og oppsett.

Lagerarbeider bruker vc80 3

3. Har produsenten av truckterminalene gode serviceavtaler?

Ikke alle produsenter har gode serviceavtaler. Du burde sjekke hvilke muligheter hver produsent tilbyr da nedetid er kostbart. I tillegg kan en fast pris på reparasjoner være nyttig da det gir deg forutsigbarekostnader i flere år framover.

Zebra Technologies VC70 med tastatur forfra

2. Hva slags ekstrautstyr får man til truckterminalene?

En truckterminal skal festes på en truck. Det finnes mange typer trucker, strømforsyninger og utforminger. Det er viktig produsenten har skikkelig festeutstyr, tastatur som tåler røft bruk, og mange nok porter til periferiutstyr. Tenk også på hva du muligens vil trenge i fremtiden.

Lagerarbeider i rød t-skjorte sitter på gaffeltruck mens han bruker Zebra Technologies VC80 truckterminal

1.Hvilken størrelse på truckterminalen er best til deres bruk?

Man får truckterminaler i mange forskjellige størrelser. Som regel øker prisen med størrelsen, så vær obs på hva du faktisk trenger. Det kan også tenkes dere skal bytte applikasjon om et par år, da er det smart å velge en størrelse som vil fungere like bra da som nå.

Nordic Mobility er et Enterprise Mobility selskap. Er du på jakt etter truckterminaler til din bedrift? Kontakt oss for tips og råd.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!