ClickCease

I en tid hvor teknologiske fremskritt skjer i et raskt tempo, er det av avgjørende betydning for bedrifter å holde seg ajour med de nyeste innovasjonene for å maksimere effektivitet og produktivitet. En slik banebrytende innovasjon er Zebra ET60 ET65, en serie robuste Android-nettbrett som er skreddersydd for å styrke frontlinjearbeidere i en rekke ulike miljøer.

Zebra Technologies: Fremtiden for Digital Løsningslevering

Zebra Technologies, en fremtredende aktør innen levering av digitale løsninger som muliggjør intelligent tilkobling av data, eiendeler og mennesker, har lansert ET6x-serien med robuste Android-nettbrett. Denne serien inkluderer ET60 og ET65, som er spesialdesignet for å hjelpe arbeidere i lager, produksjonsanlegg, havner, verft, felttjeneste og nødmedisinske miljøer til å være mer produktive og effektive.

 

Zebra ET60 ET65: En Unik Kombinasjon av Funksjonalitet og Holdbarhet

ET60 og ET65 er Zebras andre 2-i-1 Android-nettbrett med et friksjonshengslet tastatur som forvandler nettbrettene til en bærbar PC, noe som gjør bruken enkel både på kontoret og i feltet. Disse produktene har en forbrukerorientert design, men tåler tøffe miljøer, fra minusgrader til ekstrem varme. Nettbrettene er støvtette, korrosjonsbestandige og testet for vibrasjon, termisk sjokk og solstråling. To av de mest sårbare komponentene i et nettbrett – skjermen og det valgfrie strekkodeleservinduet – er beskyttet med Corning Gorilla Glass. Se utvalget av ET60 og ET65 i vår nettbutikk.

 

ET6x-serien: Skapt for de Tøffeste Miljøene

ET6x-serien er konstruert for å kjøre bedriftsapplikasjoner i de mest krevende miljøene. Dette inkluderer lager hvor – ifølge Zebras Global Warehouse Vision Study – implementeringen av robuste nettbrett forventes å øke med 92% de neste tre årene. ET6x-serien har Qualcomm® QCS6490-prosessoren med kunstig intelligens (AI) og maskinlæring, mer minne, bransjeledende avansert langdistanseskanning og utskiftbare batterier av høy kapasitet.

 

Zebra ET60 ET65: Trådløs Tilkobling på Sitt Beste

Zebra ET60 ET65 støtter de raskeste tilkoblingene som er tilgjengelig. WiFi 6E 5G-teknologi for industrielle miljøer som kan erstatte WiFi. Forbedret med Zebras Mobility DNA-programvaresuite, er nettbrettene enkle å implementere, konfigurere, administrere og skreddersy for bruk over et bredt spekter av krevende applikasjoner og bransjer. ET6x-serien utnytter avanserte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte forretningskritiske systemer og data, og støttes av bransjeledende teknisk støtte fra Zebra Services. ET6x-serien kommer i mange versjoner. Om du trenger hjelp med å finne den du trenger, ta kontakt her.

 

  Zebra ET65 brukes av kvinnelig arbeider

  Zebra ET60 ET65: Kraftige Verktøy

  Zebra ET60 ET65 er mer enn bare nettbrett; de er kraftige verktøy som kan transformere måten bedrifter opererer på. Med sin robuste konstruksjon og avanserte funksjoner, kan de tåle de tøffeste miljøene og samtidig levere topp ytelse.

   

  AI og Maskinlæring: Fremtiden er Her med Zebra ET60 ET65

  En av de viktigste funksjonene til Zebra ET60 ET65 er 5G. Det betyr at de kan tilby raskere og mer pålitelig tilkobling enn noensinne, noe som er avgjørende for bedrifter som er avhengige av sanntidsdata for å ta informerte beslutninger. I tillegg støtter disse nettbrettene WiFi 6E, noe som gir enda mer fleksibilitet når det gjelder tilkoblingsalternativer.

   

  Lang Batterilevetid: En Kritisk Faktor for Zebra ET60 ET65

  Zebra ET60 ET65-nettbrettene er også utstyrt med en markedets beste batterier med høyest kapasitet. Det betyr at de kan holde tritt med de mest krevende arbeidsdagene uten behov for hyppige ladeperioder. Og om batteriet skulle gå tomt, kan man raskt og enkelt erstatte det med et nytt.

   

   Kvinnelig arbeider jobber på Zebra ET60 ET65

   Brukervennlighet og Tilpasning: Kjernen i Zebra ET60 ET65

   I tillegg til deres imponerende funksjoner, er Zebra ET60 ET65-nettbrettene også utrolig brukervennlige. Takket være Zebras Mobility DNA-programvaresuite, er de enkle å implementere, konfigurere, administrere og skreddersy for bruk over et bredt spekter av krevende applikasjoner og bransjer.

    

   Zebra ET60 ET65: En Investering i Fremtiden

   Investering i Zebra ET60 ET65 er en investering i fremtiden. Med deres robuste design, avanserte funksjoner og brukervennlighet, er disse nettbrettene en verdifull ressurs for enhver bedrift som ønsker å forbedre effektiviteten og produktiviteten til sine arbeidere. Fra lager til produksjonsanlegg, fra havner til verft, og fra felttjeneste til nødmedisinske miljøer, er Zebra ET60 ET65 designet for å møte de unike utfordringene i disse miljøene og hjelpe arbeidere til å utføre jobbene sine mer effektivt og produktivt.

    

   Zebra ET60 ET65: En Verden av Muligheter

   Med Zebra ET60 ET65 åpnes en verden av muligheter. Disse robuste nettbrettene gir bedrifter muligheten til å utnytte kraften i moderne teknologi for å forbedre effektiviteten og produktiviteten i deres operasjoner. Med deres robuste design, avanserte funksjoner og brukervennlighet, er Zebra ET60 ET65 mer enn bare nettbrett – de er kraftige verktøy som kan transformere måten bedrifter opererer på.

    

   Arbeider bruker Zebra ET60

   Zebra ET60 ET65: Den Endelige Løsningen for Robuste Nettbrett

   Zebra ET60 ET65 representerer den endelige løsningen for robuste nettbrett. Med deres unike kombinasjon av robusthet, avanserte funksjoner og brukervennlighet, setter disse nettbrettene en ny standard for hva bedrifter kan forvente av deres teknologi. Enten du er en arbeider på et lager, en tekniker på et produksjonsanlegg, eller en feltarbeider i en nødsituasjon, kan Zebra ET60 ET65 hjelpe deg med å utføre jobben din mer effektivt og produktivt.

    

   Administrasjon og forvaltning

   Zebra ET60 og ET65 har støtte for Mobile Device Management og passer godt sammen med SOTI MobiControl. Mobile Device Management hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile enheter. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr.

    

   Zebra ET65

   Konklusjon

   Samlet sett representerer Zebra ET60 ET65 en betydelig forbedring i robust nettbrettteknologi. Med deres avanserte funksjoner og robuste konstruksjon, er de perfekt egnet til å møte de unike utfordringene som frontlinjearbeidere står overfor hver dag. Enten det er i et lager, et produksjonsanlegg, en havn, et verft, en felttjeneste eller et nødmedisinsk miljø, kan Zebra ET60 ET65 bidra til å forbedre produktiviteten og effektiviteten på en måte som få andre enheter kan.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!