ClickCease

Zebra ET80 ET85 ble akkurat introdusert som en ny serie 12-tommers robuste nettbrett med Windows fra Zebra Technologies. Nettbrettene kan også brukes som 2-i-1. Dette er Zebra’s første nettbrett utstyrt med Wi-Fi 6E og 5G, noe som gjør dem i stand til å levere raskere og mer pålitelig ytelse.

Første nettbrett med WiFi6 og 5G

Zebra ET80 og ET85 er en del av ET8x-serien. ET80 har kun WiFi, mens ET85 har både WiFi og 5G. ET8x-produktfamilien ble utviklet for å øke produktiviteten og sikkerheten i en rekke bransjer. Disse banebrytende nettbrettene er de første fra Zebra som støtter Wi-Fi 6E og 5G, slik at mobile arbeidere kan holde seg tilkoblet i alle miljøer samtidig som de gir forbedret trådløs tilgang. Se vårt utvalg av ET80 og ET85 i nettbutikken. Ta kontakt med oss for å høre mer om Zebra ET80 ET85.

 

Avtakbart robust tastatur

Et avtakbart robust tastatur med friksjonshengsel følger med de tynne og lette ET80 og ET85 nettbrettene. CPUen er en Intel 11. generasjons prosessor og gir dine ansatte muligheten til å ha en full bærbar opplevelse mens de er på veien, kontoret, lageret eller verkstedet.

 

 

 

Zebra ET80 ET85 passer de fleste bransjer

Den nye ET8x-serien vil være til særlig fordel for offentlig sikkerhet, myndigheter, felttjenester og produserende bedrifter. For offentlig sikkerhet og statlige og lokale myndigheter, gir Zebras nettbrett en mengde fordeler med 5G, sporing og ytelse. Feltservicepersonell, som for eksempel hjelpearbeidere, kan bruke enhetene til en rekke oppgaver, inkludert administrasjon av mobil arbeidsordre, sikkerhetsinspeksjon, og fjernhjelp. På fabrikkene bistår de blant annet med kvalitetssikring, overvåkning av produksjon, samt vedlikehold og reparasjonsaktiviteter. Les om hvorfor robuste nettbrett er bedre enn forbrukerbaserte her.

En mer fleksibel og lett mobil løsning, uten å ofre høy ytelse og kravet til stor skjerm har åpnet døren for 2-i-1 avtakbare robuste nettbrett. Innenfor felt som er så forskjellige som offentlig sikkerhet og myndigheter, har virksomhetskritiske mobile arbeidsstyrker vært i stand til å opprettholde støtte for konvensjonelle, robuste bærbare PCer, samtidig som de har muliggjort mer mobile og distribuerte arbeidsflyter som et resultat av utviklingen av denne formfaktoren.

  Zebra ET80 ET85 uten tastatur forfra

  Zebra ET80 ET85 og krevende miljøer

  Disse robuste nettbrettene og 2-i-1-ene fra Zebra kan brukes som et frittstående nettbrett eller som en ekte bærbar erstatning, og de kan overleve de mest krevende miljøene. En mobil arbeidsstasjon i et politikjøretøy, en lastebil eller en gaffeltruck, er gjort mulig med den nye ET8x-serien, som veier mindre enn 1,5 kg. og leveres med et valgfritt avtakbart robust tastatur. Fordi ET80 og ET85 tilbyr lengre batterilevetid enn tidligere modeller, vil brukere bruke mindre tid på å lade opp enhetene sine, noe som resulterer i bedre produktivitet og mindre nedetid. Kontakt oss for å lære mer om Zebra ET80 ET85.

   

  Julie Johnson, visepresident, Enterprise Mobile Computing i Zebra Technologies, sier  i en kommentar: “Vi er glade for å avduke de nye ET80- og ET85-nettbrettene og 2-i-en, som har Wi-Fi 6 og signaliserer Zebras inntreden i 5G arena. Den banebrytende ET8x-serien gir organisasjoner på tvers av et bredt spekter av bransjer utstyret de trenger for å øke produktiviteten, hastigheten og påliteligheten på tvers av alle aspekter av deres operasjoner,”.

   

   Zebra ET80 med tastatur forfra

   Zebra ET80 ET85 maskinvare

   Den nye ET8x-serien inkluderer en 12-tommers skjerm, et 13-megapiksel bakovervendt kamera, en valgfri integrert strekkodeskanner og Windows Hello-funksjoner. Disse aktiveres av et framovervendt kamera for ansiktsgjenkjenning og en fingeravtrykkleser for multi- faktorautentisering. ET80 og ET85 er også de første Zebra Windows 10-nettbrettene som inneholder utvalgte Zebra Mobility DNA-løsninger. Disse er utviklet for å hjelpe mobile arbeidere med å forbedre prosesser, kommunikasjon og brukervennlighet mens de er på farten. Noen av funksjonene som tilbys er PowerPrecision Plus, som gir innsyn i enhetens batterihelse, og valgfrie Workforce Connect Push to Talk-funksjoner, som forenkler kommunikasjon i en enkelt integrert plattform.

    

   Zebra OneCare

   Brukere kan også dra nytte av Zebra OneCare-vedlikeholdsplaner for ET8x-serien, som vil hjelpe dem å få mest mulig ut av investeringen ved å øke enhetens oppetid og maksimere ytelsen. Med Zebra OneCare-tjenester kan ansatte yte på sitt høyeste nivå samtidig som de reduserer sårbarheter, uplanlagte vedlikeholdsutgifter og uventede forstyrrelser på arbeidsplassen.

    

    

    

   Zebra ET80 ET85 med tilkoblet tastatur sideveis bakfra

   Om Zebra Technologies

   I detaljhandel/e-handel, produksjon, transport og logistikk, helsevesen, myndigheter og andre næringer, gir Zebra dem verktøyene de trenger. Hvert år samarbeider Zebra med mer enn 10 000 partnere i mer enn 100 land for å levere bransjespesifikke, integrerte ende-til-ende-løsninger som sikrer at alle eiendeler og arbeidere er synlige, koblet sammen og fullt ut maksimert. Selskapets bransjeledende løsninger hjelper kundene med å forbedre handleopplevelsen, lagersporing og -styring, effektivitet i forsyningskjeden og pasientbehandling, for å nevne noen områder. Zebra er valgt ut til Forbes’ Global 2000-liste for andre år på rad, og den har også blitt inkludert på Fast Companys liste over de beste selskapene for innovatører i 2020.

    

    

    Zebra ET80 ET85 sideveis bakfra

    Administrasjon og forvaltning

    Zebra ET80 har støtte for Mobile Device Management og passer godt sammen med SOTI MobiControl. Mobile Device Management hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile enheter. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr.

     Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!