ClickCease

I en verden hvor effektivitet og nøyaktighet er avgjørende, kan ansatte innen helse dra nytte av avanserte mobile enheter som Zebra HC20 og HC50. Disse håndterminalene, tilgjengelige i vår nettbutikk, er designet for å møte de strenge kravene i helsevesenet, og tilbyr en rekke funksjoner som forbedrer arbeidsflyten og pasient-behandlingen.

Ergonomi og Desinfisering

Zebra HC20 og HC50 er utformet med tanke på ergonomi. Disse enhetene er Zebra’s tynneste og letteste, noe som reduserer tretthet ved langvarig bruk. De har formede overflater og nedre støtfangere som gir et sikkert grep for alle håndstørrelser, noe som sikrer komfort hele dagen.

En kritisk funksjon for helsevesenet er håndterminalenes evne til å tåle konstant desinfisering. Zebra HC20 og HC50 er laget av avanserte medisinske plastmaterialer som støtter et bredt spekter av desinfeksjonsmidler. Dette sikrer at enhetene kan holdes rene og fri for forurensninger, noe som er avgjørende i et helsevesenmiljø. Ta kontakt med oss om du vil vite mer.

Emergency Alert Button

En annen viktig funksjon er den programmerbare nødknappen. Denne knappen kan konfigureres til å ringe et bestemt nummer eller starte en applikasjon i nødsituasjoner. Dette gir helsepersonell en rask og pålitelig måte å tilkalle hjelp på, noe som forbedrer sikkerheten og responsen i kritiske situasjoner.

 

Helsepersonell trykker på nødknappen på en Zebra HC20 når en pasient faller

Integrert Strekkodeleser

Strekkodeskanning er en integrert del av arbeidsflyten i helsevesenet. Zebra HC20 og HC50 har innebygd strekkodeleser som kan lese både 1D- og 2D-strekkoder, selv om de er skadet eller dårlig trykket. Dette forbedrer nøyaktigheten i pasientidentifikasjon, medisinadministrasjon og lagerstyring.

Mobility DNA

Zebra’s Mobility DNA er en samling av applikasjoner som forbedrer funksjonaliteten til de mobile enhetene. Dette inkluderer verktøy som forenkler enhetshåndtering og gir helsepersonell tidsbesparende verktøy som øker produktiviteten. For HC20 kreves en Mobility DNA Enterprise-lisens for å få tilgang til hele spekteret av funksjoner, mens HC50 har Mobility DNA Professional inkludert uten ekstra kostnad.

 

Helsepersonell skanner en blodprøve med Zebra HC20

Device Tracker

En av de mest frustrerende utfordringene med mobile enheter er tapte eller feilplasserte enheter. Med Device Tracker kan du enkelt finne tapte enheter, selv om de er slått av eller har utladet batteri. Dette reduserer kostnadene knyttet til tapt utstyr og sikrer at helsepersonell alltid har tilgang til de verktøyene de trenger.

Workstation Connect

Når oppgavene krever en større skjerm, tastatur, mus og skriver, kan HC20 og HC50 enkelt gjøres om til arbeidsstasjoner ved hjelp av Workstation Connect. HC50 har denne funksjonen inkludert, mens HC20 krever en Mobility DNA Enterprise-lisens for å støtte Workstation Connect. Dette gjør det mulig for helsepersonell å ha en fullt utstyrt arbeidsstasjon tilgjengelig hvor som helst.

 

Helsepersonell bruker Zebra HC20 og Zebra ET40-HC på et kontor

Tekniske Spesifikasjoner

Zebra HC20

Zebra HC20 har dimensjoner på 165 mm i lengde, 76,3 mm i bredde og 12,5 mm i dybde, med en vekt på 239 gram. Enheten har en 6,0-tommers FHD+ skjerm med en oppløsning på 1080 x 2160 og en lysstyrke på 450 NITS. Den drives av en Qualcomm 5430 hex-core prosessor på 2,1 GHz og er utstyrt med 6 GB RAM og 64 GB UFS Flash-lagring. HC20 har et 3800mAh batteri med hot swap-funksjon, og støtter WLAN, WPAN, og USB-C. 

 

Zebra HC50

Zebra HC50 har samme lengde, bredde og dybde som HC20, men veier 242 gram. Den har en 6,0-tommers FHD+ skjerm med 1080 x 2160 oppløsning og en lysstyrke på 450 NITS. Den er utstyrt med en Qualcomm 5430 hex-core prosessor på 2,1 GHz, 8 GB RAM og 128 GB UFS Flash-lagring. HC50 har også et 3800mAh batteri med hot swap-funksjon. Enheten støtter WLAN, WPAN, og USB-C.

 

Med disse spesifikasjonene er Zebra HC20 og HC50 godt utstyrt til å møte behovene til helsevesenets ansatte, og sikrer pålitelig og effektiv drift i hektiske medisinske miljøer.

 

Helsepersonell bruker en Zebra HC20 for å ta bilde av en skade

Fordeler for Helsepersonell

Zebra HC20 og HC50 gir helsepersonell de verktøyene de trenger for å forbedre effektiviteten og nøyaktigheten i arbeidsflyten. Med funksjoner som rask Wi-Fi, høyoppløselig kamera, og avanserte strekkodelesing, kan disse enhetene håndtere alt fra pasientomsorg til administrasjon av medisinsk utstyr.

 

 

Administrasjon og forvaltning

Zebra HC20 og HC50 har støtte for Mobile Device Management og passer godt sammen med SOTI MobiControl. Mobile Device Management hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile enheter. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr.

 

Helsepersonell bruker en Zebra HC20 for å sjekke medisinsk utstyr

Konklusjon

Zebra HC20 og HC50 er ideelle løsninger for helsevesenet, som kombinerer robust design med avanserte funksjoner. Disse enhetene er utformet for å møte behovene til både klinisk og ikke-klinisk personell, og sikrer at helsevesenet kan operere mer effektivt og nøyaktig. For mer informasjon om disse produktene kontakt oss direkte.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!