ClickCease

I dagens digitale landskap er sikkerhet og effektivitet avgjørende for bedrifters suksess. Zebra Identity Guardian tilbyr en avansert løsning for autentisering og tilgangskontroll, som gir IT-profesjonelle verktøyene de trenger for å beskytte data og forbedre produktiviteten.

Hva er Zebra Identity Guardian?

Zebra Identity Guardian er en programvareløsning som kombinerer biometrisk autentisering med multifaktorinnlogging, og gir en sikker og effektiv innloggingsopplevelse. Løsningen er designet for både delte enheter og personlig tildelte enheter, og bruker ansiktsgjenkjenning for å beskytte brukerdata på håndterminaler og nettbrett. Kontakt oss i dag for å lære mer om Zebra Identity Guardian.

 

Funksjoner og Fordeler

Biometrisk Autentisering

En stor fordel med Zebra Identity Guardian er ansiktsgjenkjenning for autentisering på håndterminaler og nettbrett. Dette gir en rask og sikker innlogging, som ligner på opplevelsen brukerne har med sine personlige mobiltelefoner. Alternativt kan brukere også bruke en PIN-kode for sikker tilgang. Alt kan konfigureres fra MDM-systemet SOTI MobiControl.

 

Multifaktorautentisering

For å øke sikkerheten ytterligere, støtter Zebra Identity Guardian multifaktorautentisering (MFA). Denne funksjonen kombinerer flere metoder for å verifisere brukerens identitet, noe som betydelig reduserer risikoen for uautorisert tilgang. MFA i Zebra Identity Guardian inkluderer både biometrisk autentisering og tradisjonelle metoder som PIN-koder. Brukere kan logge inn ved hjelp av ansiktsgjenkjenning, som sikrer at kun de med registrert biometrisk data kan få tilgang til enhetene. Dette er spesielt nyttig for håndterminaler og nettbrett som brukes i feltet, der rask og sikker tilgang er avgjørende for effektiv drift.

 

Integrasjon med Identitetsleverandører (IdP) og SSO

Zebra Identity Guardian integreres sømløst med identitetsleverandører (IdP) og støtter Single Sign-On (SSO), noe som forenkler applikasjonsautentisering og forbedrer brukeropplevelsen. Ved å integrere med IdP-er, kan Identity Guardian benytte eksisterende autentiseringssystemer som mange bedrifter allerede har på plass, noe som reduserer behovet for å administrere flere separate autentiseringsmetoder. Dette gjør det enklere for brukere å få tilgang til nødvendige applikasjoner og data, samtidig som det opprettholder høye sikkerhetsstandarder.

 

SSO-støtte

SSO-støtten gir en ytterligere forbedring av brukeropplevelsen ved å tillate brukere å logge inn én gang og deretter få tilgang til flere applikasjoner og systemer uten å måtte logge inn på nytt hver gang. Dette sparer tid og reduserer frustrasjonen knyttet til å huske og administrere flere passord. For IT-administratorer betyr dette også en mer strømlinjeformet administrasjon av brukerautentisering og tilgangskontroll.

Integrasjonen med IdP-er og støtten for SSO bidrar også til økt sikkerhet ved å sentralisere autentiseringsprosessen og redusere risikoen for passordrelaterte sikkerhetsbrudd. Ved å bruke robuste og pålitelige IdP-er, kan bedrifter dra nytte av avanserte sikkerhetsfunksjoner som kontinuerlig overvåkning og risikobasert autentisering, som ytterligere styrker sikkerhetsnivået for alle tilkoblede enheter og applikasjoner. Sammen med MDM-systemet SOTI MobiControl vil du få en sikker og god løsning for dine nettbrett og håndterminaler.

 

Diagram som viser Zebra Identity Guardian's arbeidsflyt for delte og personlig tildelte enheter.

Sikkerhet og Databeskyttelse

Delte Enheter (Shared Devices)

For delte enheter bruker Zebra Identity Guardian ulike metoder for å beskytte brukerdata. Hver bruker har en personlig profil som sikrer at dataene deres forblir private og beskyttet, selv når enheten deles mellom flere brukere.

 

Personlig Tildelte Enheter

For personlig tildelte enheter sikrer Zebra Identity Guardian at brukerdata er beskyttet innenfor Android-rammeverket. Dette gir en høy grad av datasikkerhet og sikrer at brukerens personlige informasjon forblir trygg.

 

Samling av forskjellige Zebra håndterminaler og nettbrett som støtter Zebra Identity Guardian.

Effektivitet og Brukervennlighet

Rask og Effektiv Innlogging

Zebra Identity Guardian gjør det mulig å logge inn på håndterminaler eller nettbrett ved hjelp av biometrisk ansiktsprofil, noe som gir en brukeropplevelse som minner om personlig enhet. Dette forbedrer produktiviteten ved å redusere tiden det tar å logge inn og gir en mer strømlinjeformet arbeidsflyt.

 

Sentralisert Administrasjon

Løsningen gir også mulighet for sentralisert administrasjon gjennom Zebra DNA Cloud-plattformen. IT-administratorer kan enkelt administrere brukere, enheter og sikkerhetspolicyer fra en sentralisert konsoll, noe som forenkler administrasjonsprosessen og forbedrer sikkerheten.

 

Redusert Risiko for Uautorisert Tilgang

Rollebasert Tilgang

Zebra Identity Guardian støtter rollebasert tilgang, noe som sikrer at brukere kun har tilgang til de ressursene de trenger for å utføre sine oppgaver. Dette reduserer risikoen for uautorisert tilgang og beskytter sensitive data.

 

Sentralisert logging

Løsningen gir også sentralisert logging, noe som gjør det enkelt å spore og overvåke brukeraktivitet. Dette gir økt ansvarlighet og hjelper med å identifisere og reagere på potensielle sikkerhetstrusler.

 

Postarbeider som bruker en håndterminal til å skanne en pakke under leveranse.

Konklusjon

Zebra Identity Guardian representerer en banebrytende løsning for autentisering og tilgangskontroll i moderne IT-miljøer. Med sin kombinasjon av biometrisk autentisering, multifaktorautentisering, og integrasjon med identitetsleverandører, tilbyr den en sikker og effektiv måte å administrere tilgang til både delte og personlig tildelte enheter. For IT-profesjonelle gir dette verktøyet en robust løsning for å beskytte data og forbedre produktiviteten på både håndterminaler og nettbrett. Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!