ClickCease

Zebra MC9400 MC9450 er Zebra Technologies seneste lansering innenfor ultrarobuste håndterminaler. Disse to modellene representerer den nyeste innovasjonen i Zebras portefølje, og bygger på arven fra den kjente MC9000-serien. Med løfter om økt ytelse, forbedret tilkoblingsmuligheter og eksepsjonell robusthet, posisjonerer Zebra disse håndterminalene som de ultimate verktøyene for krevende industrielle miljøer. La oss utforske hva disse håndterminalene har å tilby, og vurdere om de lever opp til forventningene.

Tilkoblingsmuligheter

5G og Wi-Fi 6E: Neste generasjon kommunikasjonsbærere

En av de mest spennende nyhetene ved MC9400 (Wi-Fi 6E) og MC9450 (Wi-Fi 6E og 5G) er den nye tilkoblingsteknologien. Denne lover ikke bare raskere dataoverføring og bedre nettverkskapasitet, men også muligheten for å implementere avanserte applikasjoner som krever høy båndbredde og lav latens. Spesielt for industrier som logistikk og produksjon, kan dette bety forbedringer i hvordan data samles inn og deles i sanntid. Sjekk modeller og priser i vår nettbutikk. Trykk her for MC9400 og her for MC9450.

 

Bluetooth 5.3: Optimalisert for Energi og Pålitelighet

Med Bluetooth 5.3 lover Zebra bedre energieffektivitet og mer pålitelige forbindelser, noe som er kritisk for håndterminaler som brukes over lange perioder. Dette kan være et betydelig pluss for arbeidere som er avhengige av Bluetooth-tilkoblede håndterminaler som strekkodelesere og headsets.

 

 

Revolusjonerende Skanning og Datafangst

SE58 Extended Range Scan Engine: Setter Standarden for Fleksibilitet

Den nye SE58 skannemotoren representerer en betydelig forbedring i skanningsteknologi, med kapasitet til å lese strekkoder fra nær kontakt til over 30 meter unna. Dette kan forbedre operasjoner for arbeidere som regelmessig må skanne varer plassert høyt opp på lagerhyller, eller de som ønsker å skanne strekkoder uten å forlate trucken.

 

Designet for de Tøffeste Miljøene

IP65 og IP68: Sertifisert for Å Tåle Alt

MC9400 og MC9450s IP65 og IP68-klassifiseringer er et kvalitetsstempel til deres designet for holdbarhet. Disse håndterminalene er ikke bare støv- og vannbestandige, men de er også bygget for å overleve gjentatte fall på betong og ekstreme temperaturforhold. For industrier som bygg og felttjenester, representerer dette et betydelig løfte om pålitelighet under tøffe forhold.

 

 

En kvinnelig lagermedarbeider i vernehjelm og refleksvest håndterer en forsendelse ved hjelp av en Zebra MC9400 skanner.

Forbedret Brukeropplevelse og Sikkerhet

Biometrisk Ansiktsgjenkjenning og Ergonomisk Design

Biometrisk ansiktsgjenkjenning legger til et nytt lag av sikkerhet, noe som er spesielt viktig i tider hvor datasikkerhet er en topp prioritet for bedrifter. Ergonomien til disse håndterminalene, kombinert med et utvalg av tastaturalternativer, sikrer at de ikke bare er sikre, men også komfortable og tilpasningsdyktige til forskjellige brukerbehov. Det kan være vanskelig å finne nøyaktig den modellen du trenger. Ta derfor kontakt med oss så hjelper vi deg.

 

Ytelse Som Driver Industrielle Applikasjoner

Kraftig Prosessering for Multitasking

Kjernen i MC9400 og MC9450s ytelse er Qualcomm 4490 octa-core prosessoren, som gir en betydelig boost i hastighet. Dette er avgjørende for å drive en rekke industrielle applikasjoner, fra lagerstyringsprogramvare til mer avanserte løsninger som bruker kunstig intelligens og maskinlæring.

 

 

En arbeider med gult vernehjelm bruker en Zebra MC9400 håndholdt enhet for å administrere lagerdata.

Holdbarhet og Pålitelighet i Fokus

Bygget for Å Tåle: Fra Fall til Ekstreme Temperaturer

Når det kommer til robusthet, er MC9400 og MC9450 designet for å motstå ekstreme forhold. Håndterminalene tåler fall fra opptil 3,65 meter på betong og kan brukes i temperaturområder fra -30°C til +50°C. Dette gjør dem eksepsjonelt holdbare. Denne holdbarheten gjør dem ideelle for bruk i et bredt spekter av omgivelser, fra iskalde lager til varme og støvete byggeplasser.
Utvidede Funksjoner og Tilpasningsmuligheter

 

Fleksibilitet med Utbyttbare Tastaturer og Avansert Batteriteknologi

Med syv utbyttbare tastaturalternativer gir MC9400 og MC9450 enestående fleksibilitet, noe som gjør dem fleksible nok til en rekke ulike oppgaver og arbeidsflyter. Dette, sammen med deres avanserte PowerPrecision+ batteriteknologi, sikrer at håndterminalene kan holde tritt med selv de mest krevende arbeidsdagene.

 

Sikkerhet og Administrasjon

Android med Enterprise-Funksjoner og Sikkerhetsoppdateringer

Operativsystemet på MC9400 og MC9450, som er oppgraderbart til Android 17, er forsterket med enterprise-funksjoner og regelmessige sikkerhetsoppdateringer. Dette garanterer ikke bare en moderne og brukervennlig opplevelse, men også at håndterminalene og dataene de håndterer forblir sikre mot digitale trusler. Zebra MC9400 og MC9450 har støtte for Mobile Device Management og passer godt sammen med SOTI MobiControl. Mobile Device Management hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile enheter. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr.

 

 

En lagerarbeider skanner pakker mens han kjører en gaffeltruck, utstyrt med Zebra MC9400 skanneren.

Integrering og Brukervennlighet

Enkel Implementering og Forvaltning med Zebra’s Mobility DNA

Zebra’s Mobility DNA suite forenkler implementeringen og forvaltningen av MC9400 og MC9450, og tilbyr en rekke verktøy som forbedrer sikkerhet, datafangst, trådløs tilkobling og enhetsstyring. Dette bidrar til en sømløs integrasjon av disse håndterminalene i eksisterende bedriftssystemer og arbeidsflyter. Zebra MC9400 og MC9450 har støtte for Mobile Device Management og passer godt sammen med SOTI MobiControl. Mobile Device Management hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile håndterminaler. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr.

 

Miljøansvar og Bærekraft

Designet med Tanke på Miljøet

I utviklingen av MC9400 og MC9450, har Zebra tatt hensyn til bærekraft, ved å bruke energieffektive komponenter og materialer som forlenger håndterminalens levetid. Dette reduserer ikke bare behovet for hyppige utskiftninger, men bidrar også til å redusere avfall og karbonavtrykk.

 

 

En fokusert lagerarbeider i vernehjelm og refleksvest bruker en Zebra MC9400 skanner mens han opererer maskineri.

Konklusjon: En Verdifull Investering for Fremtiden

Zebra MC9400 og MC9450 skiller seg positivt ut i markedet for robuste mobile håndterminaler, med en rekke funksjoner og forbedringer som adresserer de spesifikke behovene i ulike industrier. Med deres avanserte tilkoblingsmuligheter, eksepsjonelle strekkodelesing, pålitelige ytelse og overlegen robusthet, setter disse håndterminalene en ny standard for hva man kan forvente av industriell mobilitet.

Samtidig som de bringer betydelige forbedringer og nye funksjoner til bordet, vil den endelige verdien av MC9400 og MC9450 for bedrifter avhenge av deres evne til å integrere og utnytte disse håndterminalenes kapasiteter i sine daglige operasjoner. For bedrifter som ser etter å maksimere effektiviteten og produktiviteten i sine mobile arbeidsstyrker, representerer MC9400 og MC9450 imidlertid en investering som er vel verdt å vurdere. For mer informasjon, ta kontakt med oss.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!