ClickCease

I en verden som stadig blir mer digital, er det viktig for bedrifter å holde tritt med teknologiske fremskritt. En av de mest spennende utviklingene innenfor håndterminaler er lanseringen av Zebra TC22 og TC27. Disse håndterminalene er designet for å maksimere effektivitet og produktivitet, og gir bedrifter muligheten til å dra nytte av avansert teknologi på en kostnadseffektiv måte.

Zebra TC22 TC27: En oversikt

Zebra Technologies, en ledende leverandør av digitale løsninger som muliggjør intelligent tilkobling av data, eiendeler og mennesker, har nylig lansert TC22 og TC27. Disse håndterminalene er verdifulle verktøy for organisasjoner som tidligere har vært begrenset til å bruke forbruker- eller lavkvalitetsenheter som mangler funksjonene de trenger for å maksimere effektiviteten og produktiviteten.

 

Zebra TC22 TC27: Robusthet og batteri

TC22 og TC27 er ikke bare håndterminaler med integrert strekkodeleser, men de er også bemerkelsesverdig robuste. De er konstruert for å tåle krevende arbeidsmiljøer, noe som gjør dem til et pålitelig verktøy for arbeidere i en rekke bransjer. Sjekk modeller og priser i vår nettbutikk. Trykk her for TC22 og her for TC27.

En av de mest imponerende aspektene ved TC22 og TC27 er deres evne til å fungere i ekstreme temperaturer. Disse håndterminalene kan operere i temperaturer fra -10C til +50C, noe som betyr at de kan brukes i alt fra kalde lagerområder til varme utendørsmiljøer.

I tillegg til deres temperaturbestandighet, er TC22 og TC27 også bemerkelsesverdig slitesterke. De kan tåle fall på betong fra 1,3 meter med protective boot, og 1,3 meter uten. Det gjør dem til et pålitelig verktøy for arbeidere på farten. Dette er spesielt viktig for arbeidere i bransjer som transport og logistikk, hvor utstyret ofte kan bli utsatt for støt og fall.

TC22 og TC27 er også beskyttet mot støv og vann med en opptil IP68-forsegling. Dette betyr at de kan brukes i våte forhold eller i støvete miljøer uten å bekymre seg for skade. Det gir ekstra trygghet for bedrifter som opererer i tøffe miljøer.

Men robusthet betyr ikke at komforten er dårlig. TC22 og TC27 har en tynn, lett formfaktor som gjør den enkel å legge i bukselommen. Dette sikrer komfort gjennom hele skiftet, noe som er viktig for arbeidere som bruker håndterminalene over lengre perioder.

En annen viktig funksjon er batterilevetiden. TC22 og TC27 er designet for å vare gjennom hele skiftet, noe som reduserer behovet for hyppige ladeperioder. Dette er spesielt viktig for arbeidere på farten, som kanskje ikke alltid har tilgang til lading.

Samlet sett er robustheten og batterilevetiden til TC22 og TC27 en av deres største styrker, og gjør dem til et pålitelig verktøy for bedrifter i en rekke bransjer. Det kan være vanskelig å finne nøyaktig den modellen du trenger. Ta derfor kontakt med oss så hjelper vi deg.

 

Zebra TC22 TC27: Tilkoblinger og strekkodelesing

TC22 og TC27 er utstyrt med Wi-Fi 6E (krever Mobility DNA lisens) og 5G (kun TC27). CPUen er en  Qualcomm Hex-Core på 2.1GHz. Dette gjør at bedrifter kan dra nytte av fremskritt innen kommunikasjonsinfrastruktur og tilkobling. Brukere vil også dra nytte av en standard 1D/2D integrert strekkodeleser eller avansert 1D/2D integrert strekkodeleser med Intellifocus-teknologi for skanning av strekkoder i umiddelbar nærhet og langt unna. Dette gir rask lesing av praktisk talt alle strekkoder, uavhengig av tilstand.

 

Produktegenskaper og applikasjoner

Disse kraftige, funksjonsrike håndterminalene er ideelle for bedrifter, spesielt små og mellomstore bedrifter (SMB) innen detaljhandel, sport og underholdning, transport og logistikk, forsyningsselskaper og felttjenester. Disse bedriftene har begrensede budsjetter, men trenger avansert strekkodelesing, POS-løsninger, og gode forvaltningsmuligheter uten kompleksitet. For overnatting- og underholdningsbedrifter, gjør den innebygde støtten for Apple VAS og Google Smart Tap at TC22 og TC27 enkelt kan validere billetter, medlemskap, lojalitetskort, og boardingkort lagret i mobile lommebøker.

 

  Zebra TC27 skrått forfra nedenfra og opp

  Zebra Mobility DNA

  Zebra TC73 og TC78 er drevet av Zebra Mobility DNA, en programvaresuite som tilbyr sikre løsninger for å hjelpe med å distribuere, administrere og støtte enhver fase av enhetenes livssyklus. Zebra Mobility DNA forenkler enhetslivssyklusadministrasjon og brukeropplevelse, og hjelper til med å akselerere større forretningsresultater, redusere TCO og hjelpe til med å møte dine unike forretningsbehov. Fra integrasjon av avansert funksjonalitet i Enterprise Application-design til forlengelse av OS-sikkerhetsstøtte i opptil ti år, tilbyr Zebra Mobility DNA en rekke funksjoner som forbedrer effektiviteten og produktiviteten til Zebra TC73 og TC78.

   

   Zebra TC22 sett skrått forfra

   Zebra Technologies

   Zebra Technologies er en anerkjent leder innenfor området for robuste og pålitelige spesialiserte utskrifts-, skannings- og mobile løsninger. Selskapet har en lang historie med innovasjon og har konsekvent levert produkter og løsninger som forbedrer produktiviteten og effektiviteten i forskjellige bransjer. Fra detaljhandel og produksjon til helsevesen og transport, har Zebra Technologies hjulpet bedrifter over hele verden med å oppnå bedre synlighet og innsikt i deres operasjoner. Med en omfattende portefølje av produkter, inkludert håndterminaler som Zebra TC22 og TC27, fortsetter Zebra Technologies å sette standarden for bransjeledende løsninger.

    

   Zebra TC22 forfra holdes av hånd

   Administrasjon og forvaltning

   Zebra TC53 og TC58 har støtte for Mobile Device Management og passer godt sammen med SOTI MobiControl. Mobile Device Management hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile enheter. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr.

    

   Zebra TC27 sett bakfra

   Konklusjon

   Lanseringen av Zebra TC22 TC27 betyr at bedrifter av alle størrelser kan utnytte en pålitelig, høykvalitets håndterminal. Designet er rettet mot arbeidere innen detaljhandel og overnatting, lager, felttjenester, og transport og logistikk, med nødvendige tilkoblinger, prosesseringskraft, ergonomisk komfort og robusthet. Et utvalg av tjenester og tillegg vil støtte bedrifter i å utnytte skreddersydde løsninger med løsninger fra en ledende bedriftsleverandør.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!