ClickCease

Zebra TC53 og Zebra TC58 ble akkurat lansert av Zebra Technologies. Håndterminalene er en naturlig evolusjon i den svært vellykkede TC5X-serien. Likevel har Zebra tenkt helt nytt denne gangen.

Zebra TC53 TC58 – hva er nytt?

Hva har blitt bedre med de nye Zebra TC53 og Zebra TC58 enn de eldre TC52/TC57 og TC51/TC56 håndterminalene? Selv om alle ser ganske ordinære ut, minner dette nye paret mer enn noen gang på en smarttelefon. TC53/TC58 har samme følelse som alle er vant til fra forbrukermarkedet. Størrelsen på de nye modellene er også den samme som på en moderne smarttelefon. Men i motsetning til de fleste konkurrerende enheter, som har mindre skjermer, har TC53 og TC58 6-tommers skjermer med en oppløsning på 1080 x 2160 og et sideforhold på 2:1.

 

Teknologien er bedre. Snapdragon 660 åttekjerneprosessoren til den eldre TC52/TC57 var (og er fortsatt) en vertikal markedsindustristandard, men Qualcomm 6490 tar ytelsen til et helt nytt nivå. Denne System-on-Chip enheten ble laget for bedrifts- og Internet of Things (IoT)-applikasjoner. Den støtter 5G og Wi-Fi 6E, blant mange andre ting.

 

Grafikkprosessoren er ny og kraftigere, kameraene er også bedre. Frontkameraet går fra 5 megapiksler til 8 megapiksler, mens kameraet bak går fra 13 megapiksler til 16 megapiksler. Fordi smarttelefoner er så populære, har kameraene deres forbedret seg voldsomt. Dette er bra for profesjonelle håndterminaler som TC53/TC58. Se utvalget av TC53 og TC58 i vår nettbutikk.

   

   

  Zebra TC53 TC58 – nye funksjoner

  Merk at Zebra tilbyr både en grunnleggende og en premiumversjon. Hvis du vil vite hvilke som passer best for deg vil vi du tar kontakt med oss. Premiumversjonen har et kamera med optisk bildestabilisering og en “Time of Flight” avstandssensor. Dette kan brukes med Zebra Dimensioning-applikasjoner som Certified Mobile Parcel, som er den første fullt integrerte mobile dimensjoneringsløsningen sertifisert av Internal Weights and Measures, og Mobile Parcel, som lar deg måle pakker raskt og nøyaktig uansett hvor du er.

   

  En viktig måte håndterminaler som Zebra TC53/TC58 er forskjellige fra selv de mest avanserte smarttelefonene er at de kan skanne strekkoder på industrielt nivå. Alle som har et smarttelefonkamera og en skannerapp kan skanne strekkoder, men det tar lengre tid og kan være vanskelig. TC53/TC58 har en dedikert strekkodeleser innebygd til tross for den marginale tykkelsen på 17 mm.

   

  Med den nye plattformen kan man velge mellom den populære Zebra SE4720 strekkodeleseren, som er en forbedret versjon av SE4710 som fulgte med TC52/TC57. Eller Advanced Range Zebra SE55, som har fire ganger så høy bildeoppløsning og kan lese de fleste strekkoder like nært som SE4720, eller tre ganger så langt unna som SE4720.

   

   

   Zebra TC53 TC58 brukes av ansatt for å vise kunde lagerbeholdning

   Zebra TC53 TC58 – andre funksjoner

   Med TC52/TC57 var det kun én størrelse for lagring, men med de nye modellene kan du velge mellom 4 GB eller 8 GB RAM og 64 GB eller 128 GB Flash. Dette gir plass til den mye raskere prosessoren og lar deg velge den versjonen som best passer deres behov. Når du bruker en TC53 eller TC58 med den valgfrie Workstation-krybben, som lar deg koble til en stor skjerm, tastatur, mus, skriver, osv. for en komplett desktop- eller Point-of-Sale-løsning, er det også nyttig å ha mer RAM og lagringsplass.

    

   Mange som kanskje kjøper en TC53 eller TC58 vil bruke den til kommunikasjon på steder med mye støy. Derfor har den en Push-to-Talk-knapp, tre mikrofoner, en høyttaler og støyreduksjon, samt standard telefonfunksjoner. Med Workforce Connect Voice fra Zebra kan den til og med fungere som et komplett PBX-håndsett.

    

    

    Zebra TC53 TC58 forside fra skrått til side

    Zebra TC53 TC58 – en naturlig evolusjon

    Android var ikke tiltenkt bedrifter i starten. Derfor har det blitt mye arbeid for å gjøre Googles OS til noe bedrifter er komfortable med. Zebra, som har tilpasset Android for bedrifter i nesten ti år, har gjort en god jobb med å legge til funksjoner, verktøy og funksjonalitet som fungerer bra i næringslivet. Først ble dette gjort med «Android Mx». Nå gjør Zebras “Mobility DNA” det samme.

     

    Med TC53/TC58 tenker Zebra på ansatte innen detaljhandel, logistikk og transport, og tjenester utenfor de fire vegger. De trenger vanligvis ikke å forholde seg til ekstremt tøffe arbeidsforhold, men Zebra sørget for at enhetene kan håndtere de fleste situasjoner.

     

    Zebra TC53 og TC58 kan slippes fra 1,5 meter ned på betong. Det er 30 cm mer mer enn de eldre TC52/TC57. Dette er viktig fordi håndholdte telefoner kan falle fra halvannen meter eller høyere under en samtale. Den nye plattformen har blitt testet for å overleve 1000 fall, mens de gamle kunne håndtere 500. Temperaturområdet på -20°C to 50°C er stort nok for alle tiltenkte bruksområder, til og med kommersielle frysere. “IP65 og IP68” er oppgitt som forsegling. Vi er ikke sikre på hva Zebra mener her, siden IP68 er helt vanntett og IP65 ikke.

     

     

    Zebra TC53 TC58 brukes av ansatt for å skanne dimensjoner

    Zebra TC53/TC58-serien: Enterprise Android-enheter for neste generasjon

    Zebras TC5X-serien med robuste håndterminaler har blitt redesignet og omkonstruert for å lage TC53 og TC58. Det er en evolusjon som ikke bare forbedrer maskinvareytelse, kommunikasjon, funksjonalitet og brukervennlighet, men som også adresserer OSet med den gjeldende versjonen av Android, en oppgraderingsgaranti for de neste tre Android-versjonene et bredere spekter av forbedringer. Enhetene fungerer også godt sammen med Zebras brede utvalg av mobile utskrifts- og logistikkløsninger.

     

    Zebra TC53 TC58 bakside

    Administrasjon og forvaltning

    Zebra TC53 og TC58 har støtte for Mobile Device Management og passer godt sammen med SOTI MobiControl. Mobile Device Management hjelper deg med førstegangsoppsett, administrasjon og forvaltning av alle dine mobile enheter. Dette inkluderer håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner og annet mobilt utstyr.

     

     

    Kilder

    • Zebra.com
    • RuggedPCReview.com

    Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste oppdateringene!